De auto kwam na de crash tegen een boom tot stilstand.
Volledig scherm
De auto kwam na de crash tegen een boom tot stilstand. © Rens Hulman

Gemist? Achtervolging eindigt in crash in Deventer en reclamemast van 50 meter naast A1

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zondag 24 november.

Nachtelijke achtervolging in Deventer - De politie heeft vannacht in Deventer een man aangehouden na een achtervolging waarbij meerdere politievoertuigen betrokken waren. Die achtervolging eindigde in een crash nadat de bestuurder de macht over het stuur verloor. Hij moest gewond naar het ziekenhuis worden gebracht.

Politie actief in Schalkhaar - De politie is afgelopen nacht in Schalkhaar druk geweest toen een feestje in een horecagelegenheid aan de Lindenboomsweg uit de hand dreigde te lopen. Er waren twee feesten aan de gang en bij het ene feest ontstond een grimmige sfeer onder een aantal bezoekers. 

Stadionverbod voor vuurwerk - De PEC-fans die zaterdagavond vuurwerk op het veld gooiden, kort na het begin van de wedstrijd, wacht minimaal een stadionverbod. Waarschijnlijk worden ze ook strafrechtelijk vervolgd. 

Reclamemast van 50 meter langs A1 - De bouw van de reclamemast langs de A1 bij Apeldoorn-Zuid heeft het hoogste punt bereikt. Aan de constructie komen grote led-schermen te hangen die wisselende boodschappen gaan vertonen, bovenin komt de M van McDonald’s. De top van het gevaarte haalt 50 meter hoogte. 

Bijzondere stoelen in Zwolle - Het was eind jaren negentig dat Roy van Veen (48) uit Zwolle vier stoelen kocht van Cor Kappenberg, een kennis van zijn vader. Vier kleine eikenhouten fauteuils, die ooit speciaal op maat gemaakt waren voor de woonwagen waar Cors opa vroeger mee door het land zwierf. Ze waren al meer dan honderd jaar in de familie.

Premium-verhaal van de dag

Aanval met een hooivork - Op een broeierige zomeravond in een volkswijkje in Wapenveld ging Dries (52) zijn buurman Hendrik vorig jaar met een hooivork te lijf. Die overleefde de twaalf steekwonden ternauwernood. Dries kreeg vier jaar cel, maar kwam tegen alle verwachtingen in vrij na hoger beroep. ,,Toen mijn buurman daar stond met zijn stoelpoot, dacht ik dat ik eraan ging.”