Volledig scherm
Foto ter illustratie © anp

Gemist? Kinderopvang dicht vanwege hitte en tieners slikken al slaapmiddelen

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van dinsdag 23 juli. 

Brandweer Flevoland filmt zichzelf - De brandweer in Flevoland zet steeds vaker GoPro-camera’s in om te laten zien wat ze doet. Reanimaties zullen niet online te zien zijn, maar wel ongevallen die ‘redelijk goed’ zijn afgelopen.

Tieners slikken slaapmiddelen - Een op de twintig jonge tieners slikt elke week melatonine als slaapmiddel. Dat is niet zonder gevaar. Onderzoekers waarschuwen voor het pilletje dat gewoon bij de drogist in het schap ligt: bij verkeerd gebruik kan het slaapproblemen zelfs verergeren. 

Kinderopvang dicht vanwege hitte - De deuren van Kinderopvang Doomijn blijven woensdag, donderdag en vrijdag de hele dag dicht voor de opvang van baby’s tot twee jaar. De organisatie met 120 locaties in onder andere Apeldoorn, Zwolle, Harderwijk vangt de baby’s niet op vanwege de hitte.

Militair (22) komt om het leven bij parachutesprong - Op vliegveld Teuge is rond 13.00 uur een leerling-parachutist verongelukt. Dat bevestigt de manager van het Nationaal Paracentrum Teuge. De inzet van het ambulancepersoneel en een traumahelikopter heeft niet mogen baten. Het gaat om een 22-jarige militair die deelnam aan een training.

Aanrader van de redactie

Onbeperkt vakantiedagen opnemen - Een onbeperkt aantal vakantiedagen, welke in de zomer door zwoegende kantoorklerk droomt er niet van? Een wereldreis of een klushuis wordt ineens mogelijk. Of -bij onverwachts mooi weer- een lange vakantie verlengen. Bij het Zwolse bedrijf Target Recruitment doen ze niet meer aan vakantiedagen.