Bloemen waar deze week op de A1 een ernstig ongeluk plaatsvond.
Volledig scherm
Bloemen waar deze week op de A1 een ernstig ongeluk plaatsvond. © FOTO HISSINK

Gemist? Onderzoek ongelukken met matrixportalen en voorwaardelijke straf voor bierfraude

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van donderdag 25 april.

Botsingen met matrixportaal - Rijkswaterstaat onderzoekt of er een patroon zit in de drie dodelijke botsingen met een matrixportaal deze week. Na ongevallen bij Staphorst (A28) en Deventer botste in de nacht van dinsdag op woensdag op de A12 in Den Haag opnieuw een auto op zo’n paal. Toeval of niet?  Lees hier ons dossier over dit onderwerp.

Verbouwing stadhuis Apeldoorn - De verbouwing van het Apeldoornse Stadhuis valt tonnen hoger uit dan is begroot. Dat meldt het college van burgemeester en wethouders in een brief aan de gemeenteraad. De overschrijding kan oplopen tot bijna een miljoen euro, zo waarschuwt het college.

Voorwaardelijke celstraf voor bierfraude - Een 54-jarige ondernemer uit Nijkerk is donderdag veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 3 maanden voor grootschalige bierfraude. In het bedrijf werden duizenden fusten gevuld met merkloos bier en vervolgens als Heineken, Amstel of Grolsch verkocht.

Premium-verhaal van de dag

Sjaak Swart in Zwolle - Voetballegende Sjaak Swart was in Zwolle om 60 senioren te vertellen hoe ze met voetbal actief kunnen blijven. De drievoudig Europacup 1-winnaar was, samen met andere ex-internationals Kees Kist, Henk Warnas, Berry van Aerle, Harry Lubse en Ben Wijnstekers, naar Zwolle getogen om deel te nemen aan een zogenaamd Oldstars Bootcamp.