Volledig scherm
Biologische varkenshouder Richard Nummerdor. © Ruben Schipper

Gemist? Overleden man op straat gevonden in Epse en groeiende angst bij boeren

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zondag 26 mei.

Overleden man naast fiets - Een 30-jarige man uit Deventer is afgelopen nacht dood gevonden naast zijn fiets in Epse. Dat meldt de politie. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is, maar de politie gaat niet uit van een misdrijf.

Geen grote schermen - De gemeente Waalwijk heeft vanwege de ongeregeldheden van gisteravond besloten dinsdag geen grote schermen te plaatsen tijdens de beslissingswedstrijd om promotie tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk. De politie moest zaterdag ingrijpen buiten het Mandemakers Stadion om de supporterskampen van beide ploegen uit elkaar te houden.

Inzameling voor graf in Deventer - ‘Lieve mensen, ik heb jullie hulp nodig.’ Met die woorden begint een bijzonder verzoek van Marijke Groot op social media. De Deventerse zamelt geld in om een plotseling overleden kennis een eigen graf te kunnen geven. En die oproep blijkt niet aan dovemansoren gericht: binnen een dag is de benodigde 2350 euro binnen. ,,Ik ben zo ontroerd.’’

Premium-verhaal van de dag

Angst voor activisten op Veluwe - De bezetting van een varkensstal in Boxtel, dreunt nog na bij boeren als Richard Nummerdor uit Ermelo: ,,Ik vind het extremisten.’’ De angst dat hij op een dag zelf aan de beurt is om door activisten overvallen te worden, houdt Richard Nummerdor (27) doorlopend bezig. Die druk beheerst op dit moment het werk van de biologische varkensboer uit Ermelo. De willekeur waarmee de activisten een veeteeltbedrijf op Google Maps uitzoeken maakt het grillig.

Live Voetbal

home logo Go Ahead EaglesGAE
EINDE
1-1
Jong AjaxJAJ
away logo
home logo FC TwenteTWE
EINDE
2-3
Heracles AlmeloHER
away logo