Volledig scherm
Irissa van den Belt uit Kampen met de foto van haar vermiste opa Dirk van den Belt. © Foto Freddy Schinkel

Gemist? St. Jansdal ziekenhuis zit (te) vol en waar is Opa Dirk toch?

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zaterdag 13 april.

Patiëntenstop St JansdalSt Jansdal Harderwijk kampt met extreme drukte op de spoedeisende hulp (seh). Het ziekenhuis moet twee tot drie keer per week een patiëntenstop van zo’n anderhalf uur instellen; ambulances worden dan doorgeleid naar andere ziekenhuizen omdat er niemand meer bij kan. 

Boek moordenaar Anne Faber - Jeugdvrienden noemden Michael P. ‘knettergek’. Een geuzennaam, vond hij. Van onze verslaggever Yelle Tieleman verschijnt dinsdag het boek Hoe kon dit gebeuren? over de jeugdjaren van de moordenaar van Anne Faber.

Zwollenaar komt om bij ongeluk - Op de Koloniedijk in de Vinkenbuurt is zaterdagnacht een 33-jarige Zwollenaar om het leven gekomen. Hij vloog op de bochtige weg uit de bocht. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. 

Schippers boos over gijzeling - De schippers die meer dan een maand gegijzeld werden in de Deventer haven omdat de sluis door het gigantisch lage water van vorige zomer niet meer open mocht, hebben er geen goed woord voor over: nu blijkt dat de sluis al die tijd sterk genoeg is geweest. Sterker nog: de sluis mag zelfs nog open als geen weldenkende beroepsschipper de IJssel op wil varen. 

Premium-verhaal van de dag

Onzekerheid na verdwijnen Kampenaar - De familie Van den Belt leeft al een jaar tussen hoop en vrees. Waar is opa Dirk (82) gebleven? De Kampenaar stapte een jaar geleden op de trein en verdween. Achterblijvers zitten vol onzekerheid en lopen ook nog eens tegen allerlei praktische en financiële problemen aan.

Live Voetbal

home logo NederlandNED
1'
0-0
JapanJPN
away logo
home logo ItaliëITA
EINDE
2-0
ChinaCHN
away logo