Onderzoek naar de granaten in de Hanselaarmate in Zwolle.
Volledig scherm
Onderzoek naar de granaten in de Hanselaarmate in Zwolle. © Wilbert Bijzitter

Gemist? Toch geen dader granaataanslag Zwolle en schrik na brand in Flevoland

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van woensdag 24 april.

Gelderland klimaatneutraal - Gelderland volledig klimaatneutraal maken in 2050 gaat mogelijk 200 miljard euro kosten. Dat beweert de Gelderse gedeputeerde financiën en VVD-leider Jan Markink. Forum voor Democratie reageert verbaasd.

Dader granaat-aanslag Zwolle - Het onderzoek naar de dader van de granaataanslag in Zwolle-Zuid twee maanden geleden lijkt terug bij af. De politie laat weten dat de persoon die na tips werd genoemd als mogelijke dader, inmiddels ‘uitgebreid is onderzocht’ en wordt ‘uitgesloten als dader van die feiten’. 

Aanhouding in Apeldoorn - De 35-jarige Deventenaar die gistermiddag een massale politie-actie inclusief inzet van een arrestatieteam veroorzaakte op de Stromarkt, is later die avond alsnog aangehouden in Apeldoorn. Dat bevestigt de politie. 

Premium-verhaal van de dag

Schrik en dankbaarheid na brand - Cor Glasbergen mankeert niets, ook zijn echtgenoot is ongedeerd uit de brand in hun boerderij in Creil gekomen. Hun twee honden konden ze tijdig onderbrengen bij de buren. En kat Joris? Die heeft Cor woensdagmorgen levend teruggevonden op het erf. Wat doet zo'n brand met je?