Volledig scherm
Aardbevingsschade in Groningen. © ANP

Gemist? Tropische temperaturen op komst en Zwollenaar helpt bij versteviging van Groningen

Jouw regionieuwsBen je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van zondag 21 juli.

Zwollenaar leidt versterkingsoperatie Groningen - Peter Spijkerman (57) uit Zwolle gaat leiding geven aan de operatie waarbij tienduizenden gebouwen in Groningen worden beoordeeld en zo nodig aardbevings-bestendig worden gemaakt.

Bevalling op randje van de dood - Ilse Veijer-Selles uit Nieuwleusen heeft het grote-kleine babyboek geschreven, over de geboorte van haar dochter Josephien de met 25 weken al geboren werd. De jonge moeder kreeg het HELLP-syndroom. Hoe verwerk je zoiets?Ilse wil ouders helpen die ook een prematuur kindje hebben. 

Sneuvelt het hitterecord? - Het is in Nederland nog nooit 40 graden geweest, maar deze week zou het zomaar eens zo extreem heet kunnen worden. ,,Er gaan sowieso hitterecords sneuvelen. Misschien wel het all-time hitterecord”, aldus weerman Wilfred Janssen van Weerplaza.

Premium-verhaal van de dag

Honderden keren over de kop - Het is Joey Schadenberg gelukt. De 18-jarige Fries heeft in twee dagen tijd maar liefst twintig uur lang ritjes gemaakt in de ‘Condor’, een wilde hangende achtbaan in Walibi Holland in Biddinghuizen. Met zijn actie zamelde Schadenberg geld in voor stichting Opkikker.

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
RUST
2-0
PSVPSV
away logo