Volledig scherm
Politie bij de aanhouding in Apeldoorn vanmorgen. © Luciano de Graaf

Gemist? Verdachte schietpartij Apeldoorn opgepakt en hersenbloeding bemoeilijkt proces Ruinerwold

Ben je er niet aan toegekomen om al het regionale nieuws te volgen? Dit was het nieuws van donderdag 12 december.

Boeren slepen Rabobank voor de rechter -Een groep van twaalf melkveehouders sleept de Rabobank voor de rechter. De boeren vinden dat de bank hen in grote financiële problemen heeft gebracht door niet te waarschuwen voor de risico’s van uitbreiding van hun bedrijf. De dagvaarding is bijzonder: niet eerder klaagde een groep veehouders een bank aan voor het verzaken van de zorgplicht

Zwolle uit landelijke kerkkoepel? - Als je samenleeft met iemand van hetzelfde geslacht, mag je dan deelnemen aan het avondmaal in de Christelijk Gereformeerde Kerk? In Zwolle is het al jarenlang geen probleem, maar dat gaat in tegen de landelijke visie van de CGK. Mogelijk wordt Zwolle daarom vrijdag uit de landelijke koepel gezet

Man opgepakt voor schietpartij - De politie heeft vanochtend een inval gedaan bij een pand aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn. Daarbij is de bewoner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident in De Sikkel in de nacht van zondag op maandag. Eerder werden al vier anderen opgepakt. 

Strafproces vader Ruinerwold lijkt onmogelijk - De 67-jarige Gerrit-Jan van D. uit Ruinerwold wordt van zeer ernstige strafbare feiten verdacht. Maar het is de vraag of hij ooit berecht gaat worden. Want hoe voer je een strafproces tegen een verdachte die door een hersenbloeding al jaren niet kan praten?

Deventenaren opgepakt in grote witwaszaak - Vier mannen van 18, 20, 21 en 34 jaar uit Deventer zijn vandaag opgepakt in een groot witwasonderzoek. Ze worden ervan verdacht samen met twee Arnhemmers een bedrag van 1 miljoen euro aan crimineel geld te hebben witgewassen via een kapperszaak.

Premium-verhaal van de dag

Unieke zwembadramen uit Zutphen - Zelf woont Mark Hoentjen in een gewoon huis in Zutphen. Zijn klandizie verkeert in de absolute upper class met huizen van een miljoen euro en meer. Hij bouwt in het atelier van zijn Zutphense bedrijf Underwaterwindows spectaculaire transparante wanden voor zwembaden en pools van regeringsleiders, koninklijke families en succesondernemers, topvoetballers en topartiesten.

 1. Presentator Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldigingen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’
  Programma's geschrapt

  Presenta­tor Kaj van der Ree diep door het stof na beschuldi­gin­gen seksueel wangedrag: ‘Spijt van domme fouten’

  BNNVARA heeft de programma's van Kaj van der Ree geschrapt na beschuldigingen van seksueel wangedrag. De presentator en vlogger (28) reageert nu zelf voor het eerst en gaat diep door het stof na alle beschuldigingen aan zijn adres. Op sociale media werd hij de afgelopen dagen door jonge vrouwen beticht van het sturen van naaktfoto's en pikante berichten. De vrouwen waren op dat moment minderjarig. Van der Ree geeft zijn misdragingen toe. ,,Ik zie in dat ik domme fouten heb gemaakt.”
 2. Nieuwe uniform Amerikaanse Space Force onder vuur: ‘Belachelijk, in ruimte valt niks te camoufleren’

  Nieuwe uniform Amerikaan­se Space Force onder vuur: ‘Belache­lijk, in ruimte valt niks te camoufle­ren’

  De United States Space Force - een onlangs opgericht onderdeel van de Amerikaanse strijdkrachten dat verantwoordelijk is voor oorlogsvoering in de ruimte - heeft de looks van het nieuwe USSF-uniform bekendgemaakt, maar de outfit ligt nu al onder vuur op sociale media. Reden? Het best stoere pak is voorzien van een groenbruine camouflageprint. Belachelijk, vindt menigeen, want in de ruimte groeien geen bomen en valt er weinig te camoufleren.

Live Voetbal

home logo Fortuna SittardFOR
RUST
0-2
VitesseVIT
away logo
home logo FeyenoordFEY
19:45
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo FC TwenteTWE
19:45
FC GroningenGRO
away logo
home logo AZAZ
20:45
Willem IIWIL
away logo