Grote drukte bij Gosschalk ondanks misstanden bij slachterij uit Epe: ‘Dit gebeurt toch overal?’

VIDEODe misstanden bij Gosschalk in Epe houden klanten niet tegen om massaal vlees in te kopen bij de slachterij. Dat bleek vandaag bij de winkel aan de Kweekweg, die iedere donderdagochtend geopend is. Er ontstond zelfs een file. ,,Een stukje vlees van hier kan prima, waarom niet hè?”

12 reacties

 • M.G. Blom

  4 maanden geleden
  "Het gebeurt overal". Is dat je excuus? Er zijn meer mensen die over lijken gaan om goedkoper uit te zijn dan ik me kon voorstellen ...
 • Peter van den Noort

  4 maanden geleden
  Het valt mij op dat de eerste klappen bij de betrokken medewerkers vallen, het zou goed zijn dat de managers welke het altijd over efficiëntie en sneller werken hebben hun verantwoordelijkheid nemen, aan de lijn staan vaak buitenlandse werknemers welke niet de vrijheid hebben om de werkdruk te weerstaan, dan is het einde baan. Dit ontslaat hun niet van verantwoordelijkheid maar het is goed om dit wel mee te nemen. Foute uitzendbureau,s lopen bij deze bedrijven in en uit.
 • S Kwijper

  4 maanden geleden
  Dit was in december gebeurd. Er zijn al sinds die tijd maatregelen doorgevoerd. Het merendeel van dit soort bedrijven heeft alles zeer goed op orde. Er zijn dagelijkse controles, Nederland staat als een van de beste landen op de kaart wat betreft de vleesindustrie. Helaas (ook voor dit bedrijf) hebben zij schurken in dienst gehad die ook erg hard gestraft moeten worden. Maar laat die activisten ook eens ophouden. Die filmen net zolang totdat ze je kunnen pakken op een medewerker zich misdraagt.
 • Bertus Odendaal

  4 maanden geleden
  Die mensen zijn geen knip voor de neus waard
 • Johan Vahl

  4 maanden geleden
  Goedkoper dan bij een slager of supermarkt is het zeker als je bij gosschalk zelf koopt. Maar waarom zou je het vlees duur bij een keurslager kopen terwijl die het ook bij gosschalk inkopen? Dit komt nu naar buiten wat niet goed is maar laten we niet roomser dan de paus zijn, er zijn ook andere slachterijen waar dit gebeurd of gebeurde.
 1. Lezers over misstanden bij slachterij in Epe: ‘Maar is het in andere horrorhuizen anders?’
  Play
  PREMIUM
  Lezersreacties

  Lezers over misstanden bij slachterij in Epe: ‘Maar is het in andere horrorhui­zen anders?’

  Met verontwaardiging wordt er gereageerd op de beelden dierenmishandeling bij slachterij Gosschalk in Epe. Twee bedrijven hebben hun banden met de slachterij per direct verbroken en al eerder maakte een meerderheid in de Tweede Kamer duidelijk dat Gosschalk per direct dicht moet. ‘Je kunt deze toko sluiten maar is het in andere horrorhuizen anders?’, zo vraagt Yvonne Veld zich af.