Vechtgroepen van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles raakten zondag slaags in Susteren. Ze maakten onder meer gebruik van riemen en kettingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vechtgroepen van Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles raakten zondag slaags in Susteren. Ze maakten onder meer gebruik van riemen en kettingen. © de Stentor

Grote zorgen over hit-and-rungevechten voetbalhooligans: ‘Wachten tot er iemand overlijdt’

Gevechten tussen rivaliserende voetbalhooligans vinden steeds meer plaats in de openbare ruimte, waardoor onschuldige omstanders slachtoffer kunnen worden. Deze hit-and-rungevechten baren de politie grote zorgen.

12 reacties

 • B. Veerman

  11 maanden geleden
  Zo lang ze elkaar maar de hersens inslaan is er m.i. weinig aan de hand. Vergeleken met de hooligans in de jaren 80/90 is dit natuurlijk ook gewoon kinderspel.
 • evert koekkoek

  11 maanden geleden
  Iedereen lekker laten knokken en verder geen aandacht aan schenken. Ook geen medische zorg verlenen, dat kost de gemeenschap alleen maar geld. En mocht er iemand na zo'n gevecht komen te overlijden dan is dat helaas, pindakaas zeer vervelend voor de achterblijvers.
 • frank vrij

  11 maanden geleden
  heeft nix met voetbal te maken, was niet eens in stadion, zijn gevechten stad tegen stad(dorp)
 • Andre Eggerding

  11 maanden geleden
  Zolang ze elkaar bevechten is er niets aan de hand.Als maar geen onschuldige burgers de dupe worden. Zolang ze met elkaar knokken geen tussenkomst van de politie. Ook geen medische inzet.
 • H de Vries

  11 maanden geleden
  We zijn niet zozeer terug bij de middeleeuwen. Die zijn helaas altijd bij/in ons. Kloppenburg en aalbersen hebben beide een goed punt. Verder zie ik mogelijkheden te besparen in de ziekenhuizen. Of sturen ze daar de geblesseerden al weg?