Wijnand (26) uit Putten en Hannah (20) uit Wijhe grijpen hun deelname aan de sexy kalenders aan om het verhaal van de boeren te vertellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wijnand (26) uit Putten en Hannah (20) uit Wijhe grijpen hun deelname aan de sexy kalenders aan om het verhaal van de boeren te vertellen. © Agne Kuceviciute (foto Wijnand) en Rachel Bosman (foto Hannah)

Hannah uit Wijhe en Wijnand uit Putten schitteren in sexy kalender: ‘Kans om verhaal van boeren te vertellen’

De jaarlijkse Boeren- en Boerinnenkalender wordt vrijdag gepresenteerd in Dronten. Een traditie waarbij mensen uit de agrarische sector zich op een sexy manier blootgeven. Vier modellen uit onze regio dit jaar: Hannah uit Wijhe, Jarno uit Apeldoorn, Luuk uit Boskamp en Wijnand uit Putten.

0 reacties

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?