Nadat dorpsgenoten afgelopen dinsdag protesteerden tegen de komst van Afghaanse vluchtelingen op legerplaats Harskamp, heeft Harskamper Bas Sturm (rechts) het initiatief genomen om kleding en speelgoed in te zamelen voor deze evacuees.
Volledig scherm
PREMIUM
Nadat dorpsgenoten afgelopen dinsdag protesteerden tegen de komst van Afghaanse vluchtelingen op legerplaats Harskamp, heeft Harskamper Bas Sturm (rechts) het initiatief genomen om kleding en speelgoed in te zamelen voor deze evacuees. © Herman Stöver

Harskamp zamelt dozen vol knuffels, boeken en kleren in voor Afghaanse evacués: ‘Niet iedereen is zoals relschoppers’

Nu de rust in Harskamp na het heftige protest van dinsdag is wedergekeerd, wordt een andere kant van het dorp zichtbaar: die van naastenliefde. Bewoners zamelen honderden zakken kleren en speelgoed in voor de vluchtelingen.

1 reactie

  • Veldhuis

    2 jaar geleden
    naastenliefde is zonder ras en afkomst! dus gewoon fijn om te leze nad de Harskampers zelf wel hun bijdrage spontaan willen leveren, Het uitschot (ik denk merendeel NIET harskampers) kan misschien worden achterhaald en eens een dagje verplicht worden op een "onveilige" locatie te verblijven. Hulde aan de Harskampers!!!