Hartverscheurend tafereel na schietpartij: hond laat zijn dodelijk gewonde baasje niet in de steek

Een 37-jarige Capellenaar is vrijdagnacht, tijdens het uitlaten van zijn hond, het slachtoffer geworden van een fatale schietpartij. Toegesnelde omwonenden en agenten waren getuige van een hartverscheurend tafereel: de viervoeter blééf maar bij zijn zwaargewonde baasje staan.

6 reacties

 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Wat triest ! Heeft de hond al een nieuwe baas? Het doet mij denken aan een film van een aantal jaren terug met precies zo'n hond..
 • van de Bovenkamp

  2 maanden geleden
  In wat voor een wereld leven wij tegenwoordig . Maar als ze worden gepakt staan ze over een paar dagen weer op straat hoor . Voor volgende actie . Mooie wereld hoor . Mooie hond . Fijne dag .
 • M. Steenbergen

  2 maanden geleden
  Wat is dierenliefde toch onvoorwaardelijk en mooi. Zo lief die hond, maar ook zo verdrietig. Marianne Steenbergen
 • Melle van der Meulen

  2 maanden geleden
  Lijkt een afrekening. Die dure pakken en dure aftershave komen in vele gevallen niet als beloning na veel zwetende arbeid. De daders wisten vermoedelijk precies wie zij moesten hebben en niet omdat het slachtoffer het fietsje van een van de daders door de hondepoep heeft gereden en niet schoongemaakt…
 • Ronald Hodzelmans

  2 maanden geleden
  Dat is te weinig levenslang op water en brood zet en géén voorzieningen dan een schijtpot !!!
 1. Scheidend PEC-voorzitter Adriaan Visser blikt terug: ‘We hebben Raiola nooit één euro betaald’
  PREMIUM

  Scheidend PEC-voorzitter Adriaan Visser blikt terug: ‘We hebben Raiola nooit één euro betaald’

  Onder zijn leiding won PEC niet alleen de beker en de Johan Cruijff Schaal, maar haalde het tevens voor het eerst in de geschiedenis Europees voetbal en de hoogste eindklassering ooit in de eredivisie. Maar er was ook kritiek, zeker de laatste periode. Met zijn vertrek in aantocht - vrijdag was zijn afscheidsreceptie, 1 oktober officieel zijn laatste dag - blikt scheidend voorzitter Adriaan Visser (70) terug op zijn 12,5 jaar als preses in Zwolle.