Aangeboden door Heiwegen mode
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van de Stentor zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Heiwegen mode

Herenmode beleven bij Heiwegen

Heiwegen modeHeiwegen Herenmode is in veertig jaar van bestaan uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Aan de Dorpsstraat 82 in Vaassen straalt je als bezoeker een moderne zaak tegemoet. De klant wordt ontvangen door een vakkundig team en kan zich laten verrassen door de warme en gezellige sfeer.  

Heiwegen is gespecialiseerd in de betere merkkleding voor elke gelegenheid. Voor gelegenheidskleding, zakelijke en vrijetijdskleding heeft men merken als Brax, Tenson, State of Art, Fortezza en Vanguard in huis. Op het moment dat je hier binnenloopt, weet je dat ‘live’ winkelen een meerwaarde heeft boven het online shoppen. “Bij ons is de aanschaf van kleding wat het moet zijn; een belevenis”, is dan ook het motto bij Heiwegen Herenmode.

Gevoel

Volledig scherm
© Heiwegen mode

Eigenaren Renee en Esther Heiwegen leiden een prachtige modezaak van ruim 500 vierkante meter vol stijl en draagcomfort. De klant wacht er een warm welkom en krijgt alle tijd om de ruime keus op zich te laten inwerken. Tenslotte gaan het bij kleding niet alleen om het plaatje, maar ook om het gevoel. 

Gesprekken

Bij Heiwegen voel je de fijne stof en je ervaart de zit van de kleding. Alle zintuigen spelen mee in de keus van de kleding die je het prettigst past. Aan de koffietafel, met verse koffie en thee, kan een en ander nog eens besproken en overwogen worden. In een gezellige sfeer vinden daar vaak geanimeerde gesprekken plaats.

Keuze op maat

Heiwegen Herenmode is geen kleermaker, maar voor overhemden biedt men wel kleding en service op maat. Overhemden van de merken John Miller en Ledûb kunnen op maat en naar wensen van de klant worden gemaakt. Er is een ruime keuze in stof en kleur en mouwlengte, stijl van manchet en boord alsmede de keus voor wel of geen borstzak worden door de klant bepaald. 

Het is een mooi detail dat initialen van de klant kunnen worden toegevoegd. Verder is men specialist in bijzondere maten en behoort bedrijfskleding met logo eveneens tot de mogelijkheden. Klanten als Albert Heijn, de BAM, Cargo Lock en diverse golfclubs maakten daarvan al gebruik.

Volledig scherm
© Heiwegen mode

Aanbiedingen

Alle service en winkelplezier zorgt zeker niet voor exorbitante prijzen. Heiwegen rekent eerlijke prijzen voor topkwaliteit. Ook heeft men regelmatig mooie aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld tijdens de bekende ‘oranjeweken’.

Heiwegen Herenmode heeft veel te bieden voor de moderne man, van jong tot ouder, die zich bij de tijd wil kleden. Loop er gerust eens binnen en ervaar zelf het plezier en gemak van een prachtig assortiment en vakkundige service.

Op www.heiwegenmode.com is verdere informatie te vinden.