Marina Beach: ooit een prachtig vakantiepark, nu een smerige bende. Inzet: Peter Gillis.
Volledig scherm
PREMIUM
Marina Beach: ooit een prachtig vakantiepark, nu een smerige bende. Inzet: Peter Gillis. © Wendy Wagenmakers

Honderd euro per nacht voor beschimmelde caravan vol dode vliegen op vakantiepark miljonair Peter Gillis

Honderd euro per nacht voor een beschimmelde caravan met kapotte keukenapparatuur. Het régent klachten over het ooit zo prachtige Oostappenpark Marina Beach in Zeeland. Verslaggever Wendy Wagenmakers boekte een weekendje. En brak dat - net als veel andere andere gasten - voortijdig af. ‘Kijk, aangekoekte kotsvlekken.’

11 reacties

 • Carla Meijer

  1 jaar geleden
  Alleen dat tv programma al .....vreselijk. Omhooggeklommen vrouwtje met giga grote mond ..... bah !! Je wordt er foxwild van .......
 • Godebald van Binsbergen

  1 jaar geleden
  Peter Gillis is een regelmatig besproken onderwerp bij Kassa en Radar. Hij koopt via duistere constructies vakantieparken op, en stampt die helemaal vol, vaak illegaal met arbeidsmigranten en asielzoekers. De fiscus vraagt zich af of zijn Oostappen Groep de huurinkomsten wel correct heeft http://opgegeven.Er klopte namelijk iets niet met de opbrengsten uit de verhuur van zijn huisjes en stacaravans, aldus een goed ingevoerde bron. De FIOD nam de boekhouding in beslag en werd ook een vuurwapen gevonden.
 • Anne Marie Bonno

  1 jaar geleden
  Wat een droefenis, voor geen geld toe. Maar ik snap de mensen niet die nog boeken. Je hoort en leest dit al jaren. Bij kassa op tv geweest: horror tijdens je vakantie. Alleen de naam moet bij de boeking toch al alarmbellen afgaan.
 • Gols

  1 jaar geleden
  Niets in mij wil überhaupt naar die parken omdat get er zo'n grafbende is, de serie en recensies zeggen genoeg. Toch bijzonder dat er mensen zijn die hier blijkbaar andere verwachtingen bij hebben.
 • F. Hofman

  1 jaar geleden
  Dat krijg je, als je voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten.
 1. Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  2

  Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’

  De geliefde Orhan Kilic stopt na ruim 40 jaar met autowassen bij Effe Wassen aan de Ceintuurbaan. Gaat er niet meteen een lampje branden bij zijn naam? Kilic is beter bekend onder de naam Nuri. Bijzonder, want dit is de naam van de eigenaar die zijn zaak al in 1993 verkocht. ,,Lotte van Beek kwam in de wasstraat om haar olympische medailles aan mij te laten zien.”
  Zwolle