Hoofd Russische staatszender: ‘Mensen uit hoogste kringen bang om oorlog tegen Oekraïne te verliezen’

Het hoofd van de Russische staatstelevisiezender RT heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan tijdens de talkshow van Vladimir Solovyov op bevriende staatszender ‘Rusland-1'.

18 reacties

 • Henk Schippers

  2 maanden geleden
  De 1e klap is een daalder waard.!!
 • Miranda Jansen

  2 maanden geleden
  Misschien denkt deze vrouw dat echt en is zij gehersenspoeld, het kan ook dat zij gedwongen wordt om dit te zeggen, want anders... (wordt zij uit een raam gegooid of vergiftigd of gevangen gezet en wordt haar familie en /of gezin bedreigd)
 • Johan Dee

  2 maanden geleden
  Die dame mag zich ook wel in Den Haag melden! Is gezichtsverlies het einde van de wereld waard?
 • H de Vries

  2 maanden geleden
  Helaas gaat Rusland deze oorlog winnen. Ze schieten alles kapot. Dan onderhandelen. Donbas en krim naar Oekraïne. Dan een jaar rust. Dan nieuwe inval: de rest van Oekraïne wordt bezet. Daarna bezet Rusland Moldavië, dat was ook vroeger sovjetunie. Daarna pakken ze Kazachstan en witrusland. Maar dat maakt voor de bevolking daar geen verschil. Daarna zijn georgie, Azerbeidzjan en armenie aan de beurt. En wij blijven gewoon handel drijven met de olicharchen. En hopen dat ze niet nog verder gaan.
 • Eric Moll

  2 maanden geleden
  Rusland, qua economische omvang vergelijkbaar met Spanje, zal het nooit winnen in Oekraïne. Wij kunnen het, samen met Oekraïne, langer uitzingen, zélfs als China de Russen actief zou helpen, wat niet gaat gebeuren, hoezeer deze 'mevrouw' daar ook op hoopt. Wat er uiteindelijk van de huidige machthebbers overblijft (en hun trawanten) komt dus t.z.t. in Den Haag terecht. Rusland zal tot in lengte van jaren reparatiebetalingen aan de Oekraïners moeten doen. En de schande van hun gedrag trotseren.