ADR
Volledig scherm
© ADR

Hulp nodig of wil jij iemand helpen? Geef je op!

Komt voor elkaarJe kent vast wel iemand die hulp nodig heeft. Of misschien ben je zelf iemand die hulp kan gebruiken. In beide gevallen is het goed om verder te lezen, want je kunt nu meedoen aan de gloednieuwe actie van het de Stentor: Komt voor Elkaar.

5 reacties

 • Bert Bunnik

  5 maanden geleden
  Ik heb meegespaard met kroonkurken voor Sven. Ben niet gestopt en heb er nu weer veel. Aan wie is de actie doorgegeven? Zou ze graag weggeven. wie o wie?
 • Leeuwen

  5 maanden geleden
  Ik wil graag dat onze krantenbezorger van De Rutenberg Raalte (8103 RG) hulp krijgt. Wij krijgen al méér dan geruime tijd regelmatig de krant niet of niet op tijd. Dat is -vriendelijk uitgedrukt- niet prettig en ook niet volgens het contract dat we mbt de Stentor met U hebben. Ook wij willen de krant 6 dagen per week op tijd in de brievenbus. Geen enkele bezorger doet zoiets expres. Er is dus iets aan de hand dat niet door de bezorger kan worden opgelost. Graag hulp bieden aan die bezorg(st)er.
 • Hr Rampen

  6 maanden geleden
  Heel mooi initiatief. Als het kan, de hulp zo dicht mogelijk in de buurt houden en misschien toch iets van een financiële buffer opbouwen om daadwerkelijk gemaakte (reis) kosten te kunnen vergoeden.
 • Femmie Souman

  6 maanden geleden
  mooi initiatief ik zou graag mensen willen helpen in de buurt van zwolle
 • E Goedhart

  6 maanden geleden
  Mooi initiatief! Ik help graag, maar zie alleen nog maar hulpvragen ver weg, maar ik houd het in de gaten!
 1. Man ‘kaal’ noemen op werkvloer is volgens Britse rechtbank seksuele intimidatie

  Man ‘kaal’ noemen op werkvloer is volgens Britse rechtbank seksuele intimida­tie

  Een man op de werkvloer uitschelden voor ‘kale’ kan beschouwd worden als seksuele intimidatie. Dat heeft een Britse rechtbank bepaald. Volgens de rechters hebben mannen veel vaker met haarverlies te kampen dan vrouwen, waardoor het een toespeling is op hun geslacht en dus een vorm van discriminatie en seksuele intimidatie. ,,Het kan vergeleken worden met een opmerking over de borstgrootte van een vrouw.”