ADR
Volledig scherm
© ADR

Hulp nodig of wil jij iemand helpen? Geef je op!

Komt voor elkaarJe kent vast wel iemand die hulp nodig heeft. Of misschien ben je zelf iemand die hulp kan gebruiken. In beide gevallen is het goed om verder te lezen, want je kunt nu meedoen aan de gloednieuwe actie van het de Stentor: Komt voor Elkaar.

4 reacties

 • Bert Bunnik

  1 jaar geleden
  Ik heb meegespaard met kroonkurken voor Sven. Ben niet gestopt en heb er nu weer veel. Aan wie is de actie doorgegeven? Zou ze graag weggeven. wie o wie?
 • Leeuwen

  2 jaar geleden
  Ik wil graag dat onze krantenbezorger van De Rutenberg Raalte (8103 RG) hulp krijgt. Wij krijgen al méér dan geruime tijd regelmatig de krant niet of niet op tijd. Dat is -vriendelijk uitgedrukt- niet prettig en ook niet volgens het contract dat we mbt de Stentor met U hebben. Ook wij willen de krant 6 dagen per week op tijd in de brievenbus. Geen enkele bezorger doet zoiets expres. Er is dus iets aan de hand dat niet door de bezorger kan worden opgelost. Graag hulp bieden aan die bezorg(st)er.
 • Hr Rampen

  2 jaar geleden
  Heel mooi initiatief. Als het kan, de hulp zo dicht mogelijk in de buurt houden en misschien toch iets van een financiële buffer opbouwen om daadwerkelijk gemaakte (reis) kosten te kunnen vergoeden.
 • Femmie Souman

  2 jaar geleden
  mooi initiatief ik zou graag mensen willen helpen in de buurt van zwolle
 1. Hoe die ene val het leven van Tamar (28) tot een hel maakt: ‘Durfde niet eens meer in de spiegel te kijken’
  PREMIUM
  met VIDEO
  3

  Hoe die ene val het leven van Tamar (28) tot een hel maakt: ‘Durfde niet eens meer in de spiegel te kijken’

  Tamar Vedder (28) uit Biddinghuizen gaat in 2018 zo hard onderuit op haar BMX-fiets, dat ze niet alleen buiten westen raakt, maar ook een zware hersenschudding oploopt. Vijf jaar later is de tweevoudig wereldkampioen nog altijd niet de oude en is ze mede door antidepressiva zo veel kilo’s aangekomen, dat zelfs vrienden haar de rug toekeren. Hoe een val op het hoofd haar leven in één klap op de kop zette. ,,Ik heb altijd het gevoel gehad dat er iets niet klopte.”
  Lelystad, Biddinghuizen
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.