Knuffels, bloemen en een kaars langs de Oude Bredasebaan in Chaam op de plek waar Rhodé Meijer met haar kindjes in de auto tegen een boom reed.
Volledig scherm
PREMIUM
Knuffels, bloemen en een kaars langs de Oude Bredasebaan in Chaam op de plek waar Rhodé Meijer met haar kindjes in de auto tegen een boom reed. © Edwin Wiekens/Pix4Profs

In één klap twee kindjes kwijt: ‘Een megawonder dat ons vrolijke meisje er nog is’

Arjan en Rhodé Meijer uit Sleeuwijk verloren eind maart in één klap twee zoontjes: Joas (4) en David (0). Hun dochtertje van 2 overleefde het auto-ongeluk. Op de dag af een jaar na het drama verwachten ze hun vierde kindje. ,,Een knipoog van God.”

9 reacties

 • Charlotte Zwiers Van Tielen

  2 maanden geleden
  P Niezink, zelf had ik het niet beter kunnen verwoorden. Ik ben het helemaal met u eens.
 • P niezink

  2 maanden geleden
  Wat sneu en triest en bekrompen, dat in de reacties op dit artikel sommige mensen hun eigen belang en gevoel, boven het enorme verdriet van deze ouders zetten en zich storen omdat er iets christelijks in gezet is. Je zult maar moeten leven met het verlies van 2 jonge kinderen. Mag dan een sprankje hoop niet opgeschreven worden? En kun je dan niet accepteren dat het bij dit artikel dan even niet is, hoe je het zelf graag zou zien? Heet dat niet egoïsme?
 • T. Klok

  2 maanden geleden
  Pfff @van Dijk, wat laat jij je kennen. In tegenstelling tot jou heb ik geen probleem om een andere mening aan bod te laten komen. Dat die mensen zich ergens aan vastklampen, prima. Dat mag ook best belicht worden in zo'n artikel. Het gaat mij er om dat het wat neutraler gebracht had kunnen worden. Ik heb toch een abonnement op de Stentor, niet op een christelijk blaadje?
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Ik kan mij wel vinden in de reactie van T Klok.en voor Hans droom lekker verder.
 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  T.Klok, hou je ideeën dan maar liever voor je. Ik ben blij dat er nog mensen zijn, die geloven en beseffen, dat God er is!