De politie neemt op dit moment afscheid van motoragent Arno (47).
Volledig scherm
De politie neemt op dit moment afscheid van motoragent Arno (47). © MediaTV

Indrukwekkend afscheid van doodgereden motoragent Arno (47) in Rotterdam

De politie neemt vrijdagochtend op grootse wijze afscheid van motoragent Arno (47). De Capellenaar werd afgelopen week, tijdens zijn werk, aangereden en overleed ter plekke.

3 reacties

 • W Freriks

  2 maanden geleden
  De familie kan hopelijk troost vinden in dit indrukwekkende eerbetoon. RESPECT.
 • Melle van der Meulen

  2 maanden geleden
  In de eerste plaats sterkte voor de nabestaanden. In de tweede plaats: hoe kan zo‘n man met deze achtergrond in vredesnaam nog iets op wielen mogen besturen. Ten derde: doodslag of dergelijke is juridisch misschien wel juist, maar omdat er bedenktijd zat tussen het zien van de agent en het doodrijden, met het daarna doorrijden, is ‚moord‘ een juistere betiteling. En mag dit beest nooit of te nimmer meer vrij rond kunnen lopen. Bescherming van de samenleving gaat boven zieligheid van de dader!
 • Fred Trooster

  2 maanden geleden
  Sterkte voor de nabestaanden....
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.