Is het bij jou thuis nu ook al kerstmis?

oproepEr zijn mensen die het liefst het hele jaar door kerst vieren. Geen wonder dan ook dat je bijvoorbeeld in Amerika kerstwinkels hebt waar je alle dagen nieuwe kerstballen en vooral sierverlichting kunt kopen. Maar hoe is dat in deze regio?

We publiceerden dit weekend het verhaal van de familie Looijenga uit Borgele. Daar staat de kerstboom al te stralen. De belangrijkste reden is dat ze veel plezier beleven aan de versiering, maar ze beginnen vooral ook vroeger ‘omdat het veel werk is’.

Als bij jou thuis nu ook al de kerstboom staat, maak daar dan (liefst een selfie met jezelf er op) een foto van en stuur die naar online@destentor met je naam, je woonplaats en kort beschreven waarom voor jou de kersttijd niet vroeg genoeg kan beginnen. De leukste foto's publiceren we dan.

De familie Looijenga heeft het huis al in kerstsfeer.
Volledig scherm
De familie Looijenga heeft het huis al in kerstsfeer. © FOTO HISSINK
  1. Politie grijpt in na afbreken Black Lives Matter-protest in Rotterdam: ‘Je voelt de tranen en boosheid’

    Politie grijpt in na afbreken Black Lives Mat­ter-pro­test in Rotterdam: ‘Je voelt de tranen en boos­heid’

    Het was onhoudbaar druk tijdens de Black Lives Matter-demonstratie in Rotterdam. Er waren zoveel mensen, dat door de lokale driehoek (burgemeester, hoofdofficier en de korpschef) werd besloten de demonstratie vroegtijdig te beëindigen. Het bleek niet mogelijk om voldoende afstand te houden. Op weg naar huis ontstonden een paar relletjes, waarna de politie en ME ingreep. Twee mensen werden opgepakt voor belediging en gooien van vuurwerk naar een agent. Een van de jongeren die meeloopt, geeft ook aan dat er bij een groep boosheid heerst over het afbreken van het protest. ‘Je voelt de tranen en de boosheid’, zegt hij.