Vloggers onder elkaar: Joy proost met Levy.
Volledig scherm
Vloggers onder elkaar: Joy proost met Levy. © Instagram

Joy heeft het gezellig met Levy en Tom is druk met brandjes blussen

Stentor ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Stentor Showbytes struinen we het web af voor de gekste, mooiste, allerliefste en opvallendste posts van onze eigen regionale sterren. 

Na haar filmdebuut als paardenmeisje Angela presenteert influencer Sterre Koning uit Zutphen nu haar eigen kledingcollectie. Trots geeft ze een preview van al dat moois op haar insta. 

De Apeldoornse dj Julian Dobbenberg is in Azië voor zijn nieuwe tour. Julian is er helemaal klaar voor: ‘Kom maar op Singapore, Osaka en Seoul!’

Hallo allemaal! Actrice Ilse Warringa heeft de schoolklas verruild voor de kantoortuin. De nieuwe afleveringen van Toren C. zijn vanaf januari te zien bij de VPRO.  

Joy uit Apeldoorn zomert met collega-vlogger Levy Jansen nog even na op Kreta. We zijn benieuwd of dit etentje een opstap is naar veel meer moois.

Tom van der Weerd is niet alleen succesvol dj. Naast zijn carrière bij SLAM! beleeft Kampenaar nog veel meer spectaculaire dingen. Zo blust hij af en toe een brandje, haalt hij katten uit de boom, helpt hij oude vrouwtjes uit de lift en knipt hij auto’s open. Op Insta post op veler verzoek de brandweermeldingen van de afgelopen tijd. 

IJverige dametje, die Bibi uit Zwolle. Ze vlogt over DIY's en dus maakt ze ook zelf haar scrunchies. Je weet wel die elastiekjes van leuke stofjes die vroeger -heel oldskool- haarwokkel, froezel of haarfrutsel noemde. Helemaal zelf doet Bibi het niet, haar oma helpt een handje. Net zo gezellig. 

Pieter Zwart deelt vanaf nu zijn voetbalkennis in een nieuwe serie. De in Oldebroek geboren en opgegroeide hoofdredacteur van Voetbal International geeft vanaf het tactiekbord zijn kijk op het spelletje. 

Oud-wielrenster en schrijver Marijn de Vries kan niet laten en dus stapt de Zwolse met een bolle buik op de fiets. Trappen voor twee, heerlijk!