ANP
Volledig scherm
© ANP

KAART | Het regent lintjes in Oost-Nederland! Deze mensen krijgen een koninklijke onderscheiding

met videoDuizenden mensen in Nederland ontvangen vandaag een lintje. Zij hebben zich op een bijzondere manier ingezet voor de maatschappij en dat verdient een koninklijke onderscheiding. Bekijk op de kaart in dit artikel wie in jouw woonplaats een lintje krijgt. 

7 reacties

 • HAM Boelens

  1 jaar geleden
  Wie dit ook bedacht heeft? Dat de familie en vrienden dit willen? Het kost wat, had dat maar aan sport voor alle kinderen gegeven. Weer schoolzwemmen en gym. Daar bereik je pas wat mee. Eens met bijna alle reactie’s hieronder.
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Mooi hoor je hele leven in gezet voor vrijwilligers werk en hoppa een lintje voor in je kleding kast!!Ik geef er geen ene zier om om nu dit ding te krijgen!
 • Erik Biesemaat

  1 jaar geleden
  @ W. Kloppenburg, en de Japanse koning die WA ooit één keer de hand had geschud kreeg hem alleen om die reden. Arjen Lubach stelde dit op 19 april genadeloos aan de kaak.
 • G de Hoop

  1 jaar geleden
  Wat mooi gefeliciteerd
 • Wim Koning

  1 jaar geleden
  W kloppenburg helemaal mee eens
 1. Lezers over asielzoekers die fietsen krijgen: ‘De omgekeerde wereld!’
  PREMIUM
  lezersreacties
  78

  Lezers over asielzoe­kers die fietsen krijgen: ‘De omgekeerde wereld!’

  Om te voorkomen dat er veel gestolen fietsen verhandeld worden in Kampen, krijgen asielzoekers in het azc in Dronten fietsen die ze zelf moeten onderhouden. Dit plan krijgt maar weinig sympathie van lezers: ‘Ik denk dat ik maar eens een oude auto ga jatten, misschien krijg ik dan van het Rijk een nieuwe.’
  Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Steenwijkerland, Zutphen, Lochem, Hardenberg, Raalte, Dronten, Zwartewaterland, Staphorst, Brummen, Zeewolde, Hattem, Olst-Wijhe, Dalfsen, Harderwijk, Nunspeet, Voorst, Meppel, Heerde, Oldebroek, Rijssen-Holten, Berkelland, Epe, Elburg, Noordoostpolder, Urk, Nijkerk, Ermelo, Bronckhorst, Ommen, Putten, Kampen, Lelystad