Minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal in een stal
Volledig scherm
Minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal in een stal © Koen Verheijden

Kabinet wil einde maken aan stikstofruzies met Gelderland

Minister Christianne van der Wal van Natuur en Stikstof wil een einde maken aan de ruzie over stikstofruimte tussen de provincie Gelderland en Rijkswaterstaat. Ze wil daarom opnieuw in gesprek.

15 reacties

 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Ron Selling, voor een deel van de reizigers is Lelystad dichterbij wat goed voor het milieu is. Het zou ook betekenen dat het aantal vluchten op Schiphol kan verminderen. Dat je de overlast dus spreidt.
 • Ron Selling

  2 maanden geleden
  @ André Eggerding: Lelystad open of dicht is de discussie helemaal niet, het vliegveld is gewoon open maar het gaat uiteraard om uitbreiding met vakantie vluchten. Met al 5 vliegvelden in ons kleine landje en 5 net over de grens, wat is dan nog de toegevoegde waarde van Lelystad? Noem mij alle voordelen volgens u waarbij ik nu al kan voorspellen dat ze niet tegen de nadelen opwegen.
 • Eric Willemsen

  2 maanden geleden
  Het enige wat v.d. Wal in de provinciale staten heeft gedaan is op het pluche zitten. Is minister geworden omdat ze voorzitter van de VVD is geweest. Dus minister geworden zonder enige kennis van zaken.
 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @JanKwakkel,Lelystad dicht houden noem jij samenwerken?
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  JanKwakkel @Eggerding, jij bent dus echt de weg kwijt, enige vorm van samenwerken en oplossend vermogen is jouw vreemd. Eet jij dan ook geen Nederlandse groente meer?