Kishan inhaleerde elke dag 600 ballonne­tjes lachgas, toen ging het fout: ‘Opstaan lukte niet meer’

Lachgas, Kishan Hardoar kon niet meer zonder. Zeshonderd ballonnen met het gas inhaleerde hij. Elke dag. Tot die dag dat het misging, met blijvend letsel tot gevolg. Dit is zijn verhaal. 

10 reacties

 • G. Schouten

  2 maanden geleden
  Stikstofgas staat centraal in het Haagse beleid. Daar moeten wij vanaf. Lachgas en Drugs niet? XTC staat zelfs op de nominatie om een geaccepteerde drug te worden. De onbetaalbare zorgkosten heeft men geen oog voor, zo lijkt het. Traangas voor dit Haagse beleid komt eerder aan de orde. Onbegrijpelijk allemaal.
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Ik herken dat van alcohol,tenminste de verslaving,ik gebruik al meer dan vijf jaar niet meer en wil dat ook niet en toch heb ik af en toe zin in een borrel,het wordt minder maar is nooit helemaal weg,
 • Hans Corneille

  2 maanden geleden
  Je leest ook ongelukken met auto's, men brengt dus ook anderen in gevaar met gebruik van lachgas.
 • Jo Pelders

  2 maanden geleden
  Zolang de lachgasdealer met een speciaal ingericht bestelautootje van klant tot klant gast en hier vet aan verdiend, de politie, boa en gemeente niet thuis geven, Den Haag de klaarliggen wet niet afhandelt gaat dit verderfelijke gebruik en handel gewoon door. De handel doodslaan (figuurlijk), droogt het gebruik vanzelf op.
 • WILMA Bunschoten

  2 maanden geleden
  Geen medelijden mee. En 600 per dag. Reken even uit. Raar verhaal.