De familie Arts in de voortuin van hun huis. V.l.n.r. Tobias, Esther, Thij, Amber en Joris.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Arts in de voortuin van hun huis. V.l.n.r. Tobias, Esther, Thij, Amber en Joris. © Paul Rapp

Krijgen zij echt een McDonald’s voor de deur? ‘We dachten het paradijs gevonden te hebben’

Hun vrije uitzicht aan alle kanten de rust en ruimte: het gaat volgens de familie Arts naar de knoppen als de plannen doorgaan. Een fastfoodrestaurant met sportschool en (zorg)hotel.  Ineens komt er leven in dit oude plan. 

12 reacties

 • van der Plaat

  2 weken geleden
  Ik vind het wel vreemd dat de gemeente het toegestane geluidsniveau bij deze 2 woningen zo maar kan veranderen. Je kunt pand wel geluidsarme krijgen maar je tuin toch echt niet. En wat dacht je van de stank van zo n fastfood restaurant? En t afval in de omgeving?
 • Erik Biesemaat

  2 weken geleden
  Fastfood, tuurlijk! Daar is in Nederland nog wel behoefte aan. Ik zou als ik die familie was mijn kansen inschatten en eventueel doorprocederen tot aan de RvS.
 • Liesbeth Schut

  2 weken geleden
  Ik zou niet zo'n probleem hebben met een sportschool en zorghotel, maar wel met een fast-food keten erbij. Ik begrijp die combinatie sowieso niet. Fast-food staat (wat mij betreft) haaks op zorgen voor je gezondheid. En buiten dat zorgt zo'n keten voor meer dan alleen extra geluid en verkeer. Wat dacht je van alle rotzooi die men achterlaat, inclusief het aantrekken van ongedierte.
 • T. Klok

  2 weken geleden
  De weg boven in beeld is de snelweg A326, waar het huis zo'n 200 meter vandaan staat. Ook is daar links de op/afrit, dus die driehoek is geen onlogische plek voor zo'n combi fastfood en hotel. Vervelend, maar wel iets om rekening mee te houden als je op een dergelijke locatie (naast een groeikern) gaat wonen.
 • Henk Van de Kraats

  2 weken geleden
  @henk hartog Nw woonwijk is denk ik niet het probleem.