Kun je ziek worden als je dicht bij windmolens woont? ‘Sommige mensen gaan volledig naar de klote’

VIDEOOmwonenden van windturbines die overlast ervaren werden jarenlang weggezet als zeurkousen. Gesteund door wetenschappers en medici is dat beeld aan het kantelen en worden hun klachten serieuzer genomen. Kun je ziek worden van wonen naast een windturbine? ,,Sommige mensen gaan volledig naar de klote. Daar ben ik echt van geschrokken.”

21 reacties

 • Jan ten de Boer

  1 jaar geleden
  Wat een boomergezeur toch altijd over dit soort dingen. Wat moet het heerlijk zijn als je je zo druk kan maken om zoiets kleins. Blijkbaar kennen deze mensen geen echte zorgen.
 • Joost Van Zutphen

  1 jaar geleden
  Ik geloof dat B.Veerman niet het stemgedrag van de linkse partijen kent, zowel op provinciaal als lokaal niveau. Op lokaal niveau is in bijna alle gemeenten de VVD tegen windmolens op land. De VVD rechts noemen is overigens wel heel grappig, de halve tweede kamer (PVV, SGP, CDA, FvD, alle afsplitsingen van CDA en FvD) zijn immers flink rechtser. Dus zeker op provinciaal en lager niveau.
 • Henk Jansen

  1 jaar geleden
  Mijn advies zou zijn een dikke schade claim indien wegens: - waardevermindering - lichamelijke klachten - psychische klachten En zet hoog in!!!
 • evert koekkoek

  1 jaar geleden
  Waar hebben we het over, tegenwoordig gaan mensen naar de klote en worden ze ziek van alles wat te dicht bij komt.
 • Dolf Hendriksen

  1 jaar geleden
  Kernenergie..!!