de Stentor
Volledig scherm
© de Stentor

Lezers helpen lezers: gouden hangertje gezocht • wie heeft er een memoryspel voor een man met handicap?

De ene lezer heeft iets nodig, de ander biedt iets aan. In de rubriek ‘Lezers helpen lezers’ verbindt de Stentor al jaren mensen met vraag en aanbod. Met succes. En nu ook online.     

6 reacties

 • Marco Dufour

  2 weken geleden
  Als IT security specialist verbaas ik mij keer op keer hoe mensen zonder er goed over na te denken zoveel gegevens over zichzelf delen. Hier, of op marktplaats, facebook, etc. Ik vind dat De Stentor hier echter ook een verantwoordelijkheid in heeft!!!!! Zorg ervoor dat er een andere oplossing voor komt.
 • J. Ruth

  2 weken geleden
  Mensen beslissen zelf of ze hun telefoonnummer en/of e-mail adres hier vermelden. Dat doe je tenslotte ook als je een briefje in de supermarkt ophangt of anderzijds iets te koop aanbiedt/vraagt. Er moet tenslotte toch contact gelegd worden.
 • Tina Truus

  2 weken geleden
  Typisch dat hier gewoon email adressen en telefoonnummers staan, dat is vragen om spammers. Dat was vroeger in de krant toch ook niet zo?
 • Zjoske Hovens

  2 weken geleden
  @T Doornbos Als je het via de krant met nummers doet kunnen ze je ook misbruiken. kunnen ze via de krant toch hun telefoonnummer of mailadres regelen? Misbruik kan je helaas niet voorkomen.
 • Carin de Graaf-de Rijke

  2 maanden geleden
  @T Doornbos bij advertentiesites zoals Marktplaats zetten mensen ook vaak hun telefoonnummer en prive mailadres bij.