de Stentor
Volledig scherm
© de Stentor

Lezers helpen lezers: hondenkar gezocht • oorlogstijdschriften aangeboden

De ene lezer heeft iets nodig, de ander biedt iets aan. In de rubriek ‘Lezers helpen lezers’ verbindt de Stentor al jaren mensen met vraag en aanbod. Met succes. Nu ook online.

8 reacties

 • Jan Mulder

  5 maanden geleden
  @marco Dufour, ik neem aan dat je ook de avg meeneemt in je bedenkingen? Zeur toch niet man. Mensen hier proberen anderen te helpen of geholpen te worden. Ik werk ook in de it en security zorgt daar wel voor het meeste gezeik. De wereld gaat door, blijf niet hangen in de oude it wereld, beheer van vroeger. Zucht
 • John Aranas

  5 maanden geleden
  Graag wil ik hier alle mensen bedanken, die op mijn oproep van 13 juli j.l. hebben gereageerd om brillen en gehoorapparaten ter beschikking te stellen voor de behoeftige mensen op de Filipijnen. Het is echt overweldigend dat er zoveel mensen positief gereageerd en zeer veel goede bruikbare brillen en gehoorapparaten hebben opgestuurd naar mijn vriend in Groningen(die alles naar ons stuurt).. Ontzettend bedankt namens vele mensen op de Filipijnen. E-mail: filipinalove2u@gmail.com
 • Marco Dufour

  6 maanden geleden
  Als IT security specialist verbaas ik mij keer op keer hoe mensen zonder er goed over na te denken zoveel gegevens over zichzelf delen. Hier, of op marktplaats, facebook, etc. Ik vind dat De Stentor hier echter ook een verantwoordelijkheid in heeft!!!!! Zorg ervoor dat er een andere oplossing voor komt.
 • J. Ruth

  6 maanden geleden
  Mensen beslissen zelf of ze hun telefoonnummer en/of e-mail adres hier vermelden. Dat doe je tenslotte ook als je een briefje in de supermarkt ophangt of anderzijds iets te koop aanbiedt/vraagt. Er moet tenslotte toch contact gelegd worden.
 • Tina Truus

  6 maanden geleden
  Typisch dat hier gewoon email adressen en telefoonnummers staan, dat is vragen om spammers. Dat was vroeger in de krant toch ook niet zo?