de Stentor
Volledig scherm
© de Stentor

Lezers helpen lezers: oude auto gezocht • foto’s van de familie Plas

De ene lezer heeft iets nodig, de ander biedt iets aan. In de rubriek ‘Lezers helpen lezers’ verbindt de Stentor al jaren mensen met vraag en aanbod. Met succes. En nu ook online.     

6 reacties

 • Marco Dufour

  1 week geleden
  Als IT security specialist verbaas ik mij keer op keer hoe mensen zonder er goed over na te denken zoveel gegevens over zichzelf delen. Hier, of op marktplaats, facebook, etc. Ik vind dat De Stentor hier echter ook een verantwoordelijkheid in heeft!!!!! Zorg ervoor dat er een andere oplossing voor komt.
 • J. Ruth

  1 week geleden
  Mensen beslissen zelf of ze hun telefoonnummer en/of e-mail adres hier vermelden. Dat doe je tenslotte ook als je een briefje in de supermarkt ophangt of anderzijds iets te koop aanbiedt/vraagt. Er moet tenslotte toch contact gelegd worden.
 • Tina Truus

  1 week geleden
  Typisch dat hier gewoon email adressen en telefoonnummers staan, dat is vragen om spammers. Dat was vroeger in de krant toch ook niet zo?
 • Zjoske Hovens

  1 week geleden
  @T Doornbos Als je het via de krant met nummers doet kunnen ze je ook misbruiken. kunnen ze via de krant toch hun telefoonnummer of mailadres regelen? Misbruik kan je helaas niet voorkomen.
 • Carin de Graaf-de Rijke

  2 maanden geleden
  @T Doornbos bij advertentiesites zoals Marktplaats zetten mensen ook vaak hun telefoonnummer en prive mailadres bij.
 1. Vermiste Ashley (17) liep twee maanden geleden weg en zit nu mogelijk in onveilige situatie: 'Gekmakend’
  PREMIUM

  Vermiste Ashley (17) liep twee maanden geleden weg en zit nu mogelijk in onveilige situatie: 'Gekmakend’

  De 17-jarige Ashley Krieger is al meer dan twee maanden vermist. Volgens de politie bevindt het meisje uit Den Haag zich mogelijk in een onveilige situatie. Vrijdag 3 juni liep ze weg vanuit Leeuwarden, sindsdien ontbreekt ieder spoor. Haar moeder hoopt op een volgende stap in de zoektocht. ,,Elke dag is stressvol, eigenlijk gekmakend. Om niet te weten waar je dochter is, of ze in goede handen is.”