Cor Segeren met op de achtergrond het nieuwbouwhuis met de gewraakte muur en dakkapel.
Volledig scherm
PREMIUM
Cor Segeren met op de achtergrond het nieuwbouwhuis met de gewraakte muur en dakkapel. © DCI media

Mieke en Cor zijn ruim 3 meter hoge muur van buren spuugzat: ‘En ze kijken zo bij ons de keuken in’

Het woongenot van Cor Segeren en Mieke van Gog uit Deurne is sinds de komst van hun nieuwe buren flink aan diggelen geslagen. Bezwaren richting de gemeente over een ruim drie meter hoge muur die hun uitzicht wegneemt, haalden tot nu toe weinig uit. ,,We horen helemaal niks terug.”

31 reacties

 • Ben Bornebroek

  17 uur geleden
  Gemeente voorschriften?
 • Astrid Rikmanspoel

  2 dagen geleden
  Vindt dit een beetje zeuren om niks. De buren kijken bij hun de keuken in ? Hang er iets voor dan heb je weer privacy. Er zijn wel ergere dingen op de wereld om je druk over te maken lijkt me.
 • Nicole Beumers

  2 dagen geleden
  Er zitten geen ramen in die muur, dat zijn spiegels. Bij een eerder artikel van 5 februari zie je dat duidelijk. Daar zie je ook het vrije(re) uitzicht aan de andere kant van de woning. Ik snap het wel hoor als je een tijd naast een onbebouwd kavel hebt gewoond. Maar ja, dan had je het zelf erbij moeten kopen om dat uitzicht te behouden.
 • A.J.A. van Rossum

  2 dagen geleden
  Ik kan mij het sjagrijn voorstellen, maar het is in zo'n geval beter om voor jezelf het besluit te nemen om jezelf er niet meer aan te ergeren. Dat is niet makkelijk, maar je leven wordt er significant beter door.
 • Timo Cleton

  2 dagen geleden
  Nee gewoon in de woestijn dan weet je zeker dat er niks in de weg staat om je uitzicht te verpesten. Goed blijven zoeken dan kom je het vanzelf tegen. Zo niet, gewoon blijven zoeken dan hoef je je niet druk te maken om je “woongenot”. Betaal je voor woongenot dan hadden ze de kavel ernaast ook moeten kopen en ervoor en erachter dan weet je zeker dat er niks dichtbij je gebouwd wordt. Maar iedereen denkt tegenwoordig overal recht op te hebben en alleen op de wereld te leven.