Mike van Seumeren, organisator van het Crazy Wonderland Festival, voor de ingang van Fort Vechten waar het festival had moeten plaastvinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike van Seumeren, organisator van het Crazy Wonderland Festival, voor de ingang van Fort Vechten waar het festival had moeten plaastvinden. © Angeliek de Jonge

Mike vergat één vinkje en dreigt nu voor tonnen het schip in te gaan: ‘Ik heb hier slapeloze nachten van’

Het had zo mooi kunnen zijn: eindelijk weer een festival, met duizenden bezoekers op Fort Vechten in Bunnik. Maar Crazy Wonderland ging op het laatste moment niet door afgelopen weekeinde. Voor organisator Mike en zijn vrouw Tanja dreigt een enorme strop. ,,Ze willen toch juist zwakkeren helpen?”

7 reacties

 • Marion vd Zwaag

  2 jaar geleden
  Bewust een vinkje niet zetten ivm de kosten is niet een vinkje vergeten. Kop van artikel klopt van geen kant.
 • Gerrit S

  2 jaar geleden
  Vreemde reacties! De compensatie van de overheid gaat alleen op als je een verzekering afgesloten hebt voor een pandemie uitbraak. Uiteraard weeg je als ondernemer je kosten en risico's af. Met de kennis dat de laatste pandemie in 1968(!!) was lijkt dat vinkje nauwelijks nodig. Achteraf natuurlijk makkelijk praten en zeker vanachter je veilige laptopje wetende dat je werkgever je einde van de maand gewoon weer betaald. Compensatie geld zo alleen voor grote spelers en dat is belachelijk!
 • M.G. Blom

  2 jaar geleden
  Tja, expect the unexpected. Is dat niet altijd het geval bij verzekeringen? Het is altijd een kwestie van gokken wat wel en wat niet kan gebeuren. En dat kán verkeerd uitpakken. Heel vervelend voor deze meneer om zo pech te hebben ...
 • Melle van der Meulen

  2 jaar geleden
  Bewust genomen risico. Niet huilen, doorgaan met ademhalen en iets nieuws verzinnen. Jong genoeg en zie het positief: hopelijk iets ervan geleerd. Komt altijd met een prijs te betalen, hoe zuur ook voor iemand.
 • Ed Bosch

  2 jaar geleden
  Een vinkje die je zelf bewust niet zet en dan achter huilen.