De plek waar Hetty werd vermoord in Beuningen. Inzetje: Hetty.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek waar Hetty werd vermoord in Beuningen. Inzetje: Hetty. © DG

Nabestaanden in shock: man die zijn vrouw doodmartelde meldt zich voor erfenis

Een man uit Beuningen die zijn vrouw tot de dood heeft gemarteld, eist de erfenis van zijn slachtoffer op. Volgens de rechtbank heeft hij inderdaad recht op haar familievermogen. De nabestaanden zijn in shock. ,,Dit is zo onrechtvaardig.”

35 reacties

 • Tonny Meuwissen

  2 maanden geleden
  Hoogste tijd en weer eens een hoognodige reden om dat wetboek te herzien. Het is te bizar voor woorden dat een verouderde boekinhoud zoveel ellende in stand houdt. Maar ja, ik ken wel meer verouderde boeken met een inhoud die levensbedreigend is voor velen.
 • L.B. Hubeek

  2 maanden geleden
  Mevr. Carin de Graaf-de Rijke u heeft volkomen gelijk. Ik deel uw mening.
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ Roy Wesselink, weer zo’n kant noch wal rakende opmerking over linkse rechters. Kent u ze en weet u welke rechters welke uitspraken doen?Hoogstwaarschijnlijk niet en dus net als hartog hieronder dom geblaat.
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  De strafmaat en toepassing door rechters is niet persé goed, zie de vele hoger beroep zaken die met winst afgesloten worden. Maar kan iemand die een (ex)geliefde 2 weken martelde , met de dood tot gevolg, überhaupt toerekeningsvatbaar zijn? Bij bepaalde misdaden tegen de mens moet minimaal begonnen worden met jaren gevangenisstraf met TBS erna, die mogelijkheden zijn er, ondanks de politiek . Een linkse rechter doet dat niet, het is zo goed als levenslang
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ IE Pas, mis, er is een land waar de president samen met zijn vriendjes een hele economie t.b.v honderden miljarden van de rechthebbenden heeft gestolen. U weet vast wel welk land dat is.