Bij de vestigingen van Boni, zoals deze in Genemuiden, ligt vanaf nu ander varkensvlees in de winkel vanwege de schokkende beelden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij de vestigingen van Boni, zoals deze in Genemuiden, ligt vanaf nu ander varkensvlees in de winkel vanwege de schokkende beelden. © Pedro Sluiter

Nijkerkse supermarktketen Boni breekt tóch met slachterij Gosschalk

videoBoni heeft de samenwerking met slachterij Gosschalk in Epe stopgezet. De supermarktketen uit Nijkerk stelde gisteren nog ‘gewoon’ te blijven afnemen van Gosschalk, die varkens en koeien bewust mishandelt. Nu brengt Boni de varkens alsnog onder bij een andere slachter.

5 reacties

 • J Willemsen

  5 maanden geleden
  Prima, die gosschalk moet naar het faillissement geholpen worden. Een goed voorbeeld voor de andere slachthuizen. In de fout: dan failliet. De beulen moeten geen uitkering krijgen. Zo krijgen we gezamenlijk de vleesindustrie klein.
 • Reinder Bosch

  5 maanden geleden
  Bij Boni ga ik dus geen producten in winkel vinden van bedrijven waar geen dieren of mensenleed bij betrokken is? Ik kan, helaas genoeg, Van duizenden bedrijven dergelijke geheim opgenomen filmpjes laten maken. Maar liggen wel in de supermarkt van BONI. Maar geen publiciteit, Dan bestaat het niet. Slaap lekker.
 • Harrie Oosterom

  5 maanden geleden
  Frank Klören zal wel teruggefloten zijn door zijn opper Bonibobo. Het was ook een ongelofelijk domme reactie van hem gister in deze krant. Ik kocht daar toch al geen vlees meer, want dat is niet weg te knagen zo taai. Maar ik vraag mij wel af hoe de andere abattoirs de grotere productie gaan opvangen op een fatsoenlijke manier? Dus zonder productie druk voor de medewerkers op de werkvloer.
 • henk hartog

  5 maanden geleden
  Goed gedaan... Vele zullen volgen. EN direct deze slachterij snel sluiten. Wij zijn blij dat we al weinig vlees eten. Gemiddeld 3 x per week, en komen ook nooit bij MC, BK, KFC, Febo....
 • jos zoet

  5 maanden geleden
  Besmet vlees is oneetbaar. Daar de handhaving van zijde de overheid (ook hier) faalt, komt de vraag op wat je nog wel met goed fatsoen eetbaar kan noemen. Varkensmishandeling, megastallen, pulsvisserij.. We worden zo langzaamaan een lekker landje..