Een supermarkt in Budel heeft een hypermoderne bench in gebruik genomen. Labradoodle Júp test het onderkomen onder toeziend oog van supermarktmanager Wil Hesselberth en Haske de Laat van iBench.
Volledig scherm
PREMIUM
Een supermarkt in Budel heeft een hypermoderne bench in gebruik genomen. Labradoodle Júp test het onderkomen onder toeziend oog van supermarktmanager Wil Hesselberth en Haske de Laat van iBench. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Nooit meer je hond achterlaten in hitte of kou: deze super heeft hondenhok met airco en vloerverwarming

Je hond veilig achterlaten in een hypermodern hondenhok met airco en vloerverwarming bij de supermarkt om boodschappen te kunnen doen. De Jumbo-supermarkt in Budel heeft de primeur in de Benelux.

1 reactie

 • C intveld

  1 maand geleden
  Kan deze ook op slot? Misschien ook wel veilig voor je hond. Of moet je het helemaal niet doen, met de hond boodschappen doen.
 1. Nederlandse voetbalfraudeur opgepakt in Colombia tijdens luxe vakantie: ‘Onbetaalde callgirls, jachten en suites’

  Nederland­se voetbal­frau­deur opgepakt in Colombia tijdens luxe vakantie: ‘Onbetaalde callgirls, jachten en suites’

  Nog geen jaar na zijn veroordeling wegens voetbalfraude in Denemarken wordt Bernio Verhagen uit Tilburg opnieuw beschuldigd van oplichting. Ditmaal niet in de voetballerij maar in het toerisme in Colombia. De 27-jarige Nederlander genoot er de afgelopen dagen van een luxe vakantie met hotelsuites, jachten en sekswerkers en betaalde met valse overschrijvingen, melden Colombiaanse media.
 1. LIVE | Wereldwijd meer dan 4 miljoen doden door corona, Nederland nog rode enclave in oranje kleurend Europa
  coronavirus

  LIVE | Wereldwijd meer dan 4 miljoen doden door corona, Nederland nog rode enclave in oranje kleurend Europa

  Nederland is een van de laatste gebieden in Europa met een hoog risico op een coronabesmetting volgens de Europese tegenhanger van het RIVM. Op de nieuwste ‘coronakaart’ is het roodgekleurde Nederland omringd door haast louter oranje. Afgelopen etmaal zijn er 1086 nieuwe positieve coronatests geregistreerd bij het RIVM. Het gemiddelde niveau over de afgelopen zeven dagen is hiermee verder gedaald. Ziekenhuizen krijgen steeds meer ruimte om patiënten met andere aandoeningen dan Covid-19 te behandelen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.