Kaarsen en knuffels bij een eerdere herdenking voor de 4-jarige Dean. Het Belgische jongetje werd na een vermissing dood teruggevonden in Zeeland.
Volledig scherm
Kaarsen en knuffels bij een eerdere herdenking voor de 4-jarige Dean. Het Belgische jongetje werd na een vermissing dood teruggevonden in Zeeland. © AFP

Op begrafenis Dean (4) wordt namens moeder een brief voorgelezen: ‘Te aangeslagen om zelf te doen’

Kleuters zullen vandaag in de Sint-Laurentiuskerk in het Oost-Vlaamse Verrebroek sterretjes strooien, ter nagedachtenis van hun klasgenootje en vriend Dean Verberckmoes (4). De jongen werd dood teruggevonden in Zeeland, nadat twee vrienden van zijn moeder hadden beloofd op hem te passen. De mama van het slachtoffer zal tijdens de plechtigheid een brief laten voorlezen. ,,Om dat zelf te doen, is ze te zwaar aangeslagen.”

3 reacties

 • Ronald Wintjens

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte gewenst!
 • Mieke Van der wal

  1 jaar geleden
  Heel veel sterkte met dit grote verlies
 • Katrien Teunissen

  1 jaar geleden
  ik wens de moeder en familie van Daen veel sterkte vandaag van katrien teunissen ui LIER
 1. Geschokte reacties na demonenuitdrijvingen bij kinderen: 'Meisje denkt dat ze duivel in zich heeft’
  PREMIUM

  Geschokte reacties na demonenuit­drij­vin­gen bij kinderen: 'Meisje denkt dat ze duivel in zich heeft’

  Veilig Thuis Rotterdam-Rijnmond pleit voor onderzoek naar de omvang en schadelijkheid van demonenuitdrijvingen bij kinderen. Aanleiding is de onlangs gehouden Revival is now-avond van ‘apostel’ Kathryn Krick in Rotterdam waarbij kinderen op het podium werden ‘genezen’ van autisme. D66-kamerlid Rens Raemakers wil opheldering van de staatssecretaris over gebedsgenezingsdiensten.
  Rotterdam