Wie of wat was jouw lichtpuntje dit jaar?
Volledig scherm
Wie of wat was jouw lichtpuntje dit jaar? © Peter van Huijkelom

OPROEP | Wie of wat was jouw lichtpuntje dit jaar?

Lichtpuntjes, die kunnen we allemaal zo nu en dan wel gebruiken. Hoe groot of klein ook. En wat is er mooier dan deze met anderen te delen? Daarom zijn we bij de Stentor op zoek naar mensen die willen vertellen over hún lichtpuntje van 2021!

9 reacties

 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Dat iemand zijn auto voor een andere auto rijd om zo zn medeweggebruiker te behoeden voor een vreselijk ongeluk en haar misschien wel het leven heeft gered. Ik vind het een heldendaad!!!
 • Greetje Verver

  1 jaar geleden
  Mijn lichtpunt is het fantastisch huwelijksfeest van onze dochter die na twee keer uitstellen door kon gaan
 • Marjolein .

  1 jaar geleden
  Mijn lichtpuntje is mijn orthopeed van de Sint Maartenskliniek. Wat de artsen in het reguliere ziekenhuis niet zagen, zag hij wel en heeft hij dmv een operatie ook kunnen oplossen. Over 2 weken de volgende operatie. Een betere arts kan ik me niet indenken. En een vast contract gekregen binnen een jaar tijd en dat in deze rare en onzekere tijden.
 • M J van Loo

  1 jaar geleden
  Mijn lichtpuntje is Feyenoord…eindelijk weer een smile op mijn gezicht als ik mij club weer bezig zie…na een droevig 2020-2021.
 • Pascal Raubun

  1 jaar geleden
  Mijn lichtpuntje dit jaar is dat een goede vriendin mij haar nier wil doneren zodat ik weer kan gaan ‘leven’. Zij is het grootste lichtpunt dit jaar, maar niet alleen voor mij, maar ook voor mijn familie. Een groter geschenk kan ik mij niet indenken. Met vriendelijke groet, Pascal Raubun