Een Rotterdamse boa stal karren vol boodschappen bij Albert Heijn in Ommoord.
Volledig scherm
Een Rotterdamse boa stal karren vol boodschappen bij Albert Heijn in Ommoord. © ANP

Opsporingsambtenaar betaalt maar paar euro voor volle kar boodschappen en vliegt de laan uit

Ze betaalde tot vijf keer toe minder dan een tientje voor karren vol boodschappen. Dus is er sprake van diefstal en is een opsporingsambtenaar van de gemeente Rotterdam daar terecht voor ontslagen. De boa heeft immers een voorbeeldfunctie, oordeelt de rechtbank.

1 reactie

 • Marinus van Boeyen

  2 jaar geleden
  volkomen terecht!
 1. Maxime (22) die hoogzwanger door winkelvloer zakte in Almelo eist schadevergoeding: ‘Nog steeds onder doktersbehandeling’
  PREMIUM

  Maxime (22) die hoogzwan­ger door winkel­vloer zakte eist schadever­goe­ding: ‘Nog steeds onder doktersbe­han­de­ling’

  Met de baby gaat het inmiddels goed. Maar moeder Maxime (22) heeft nog altijd veel last van het ongeval dat haar overkwam. Hoogzwanger zakte ze door een winkelvloer in Almelo, waarbij ze in een volgelopen kelder terecht kwam. De jonge moeder heeft de eigenaar van het winkelpand - woningcorporatie Sint Joseph - aansprakelijk gesteld en wil een schadevergoeding. „Daar heeft ze het volste recht toe.”
  Almelo
 2. Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’
  PREMIUM
  MET VIDEO
  1

  Geliefde ‘Nuri’ stopt na 40 jaar met autowassen in Zwolle: ‘Iedereen noemt mij zo, maar ik heet anders’

  De geliefde Orhan Kilic stopt na ruim 40 jaar met autowassen bij Effe Wassen aan de Ceintuurbaan. Gaat er niet meteen een lampje branden bij zijn naam? Kilic is beter bekend onder de naam Nuri. Bijzonder, want dit is de naam van de eigenaar die zijn zaak al in 1993 verkocht. ,,Lotte van Beek kwam in de wasstraat om haar olympische medailles aan mij te laten zien.”
  Zwolle