Oud-hoofdcommissaris Pim Miltenburg maakte een hoop mee in zijn 46 jaar dienst bij de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud-hoofdcommissaris Pim Miltenburg maakte een hoop mee in zijn 46 jaar dienst bij de politie. © David van Haren

Politiebaas openhartig na 46 jaar trouwe dienst: ‘Spijt dat we de moord op Ida niet konden oplossen’

InterviewHoofdcommissaris Pim Miltenburg zat 46 jaar bij de politie. Na al die jaren trouwe dienst, is hij nu met pension. Deze krant sprak met de man die begon als agent op straat. Over successen, maar ook over de zaken die onopgelost bleven. Een openhartig interview. ‘Er was een poppetje met een galg getekend. Mijn naam stond eronder.’

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.