Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © ANP

Postbode verzamelde jarenlang duizenden brieven en kaarten (die te vies zijn om nog te bezorgen)

Duizenden brieven, kaarten en andere poststukken zijn de afgelopen jaren niet bezorgd in Eindhoven en Geldrop. PostNL ontdekte dat een van haar postbezorgers in Eindhoven de stukken thuis bewaarde. Inmiddels zijn ze zo vervuild dat ze niet alsnog bezorgd kunnen worden.

8 reacties

 • Dirk hoekert

  1 jaar geleden
  Hoe gaat het met de postbode? Werd hij wel levend tussen de post gevonden? Vraag me wel af wanneer alles gewoon per email gaat. Gedoe met al dat papier rondzeulen is om meerdere redenen wel een keer klaar lijkt me.
 • H Scheerooren

  1 jaar geleden
  Hoeveel meer van dit soort postbodes hebben we nog? Het gevoel bekruipt mij dat hij niet het enige gevalletje is die post "verzameld"
 • Peter ten Dam

  1 jaar geleden
  Te vies en vuil om alsnog te bezorgen,dat zou kunnen maar Post NL. Komt hier gemakkelijk mee weg,er zijn voldoende technische middelen om het adres te achterhalen,er is betaald ,http://post.NL heeft dat geld ontvangen en us wettelijk verplicht om de geadresseerde te achterhalen,de Post te bezorgen en een schadevergoeding te betalen.ze proberen er wel gemakkelijk mee weg te komen.schande!!!!
 • H.J. Brinke

  1 jaar geleden
  Heel sneu van die bezorger, dit zou in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw niet zo heel snel zijn voorgekomen, want toen was postbode nog een beroep met “aanzien”, en nu zijn het postbezorgers die er ook niet altijd even netjes uitzien. Uitzonderingen daargelaten. Succes http://post.nl
 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Ik denk dat http://post.nl de wettelijke plicht heeft deze poststukken alsnog te bezorgen! Beschadigd of vervuild maakt niet uit, de bezorgplicht blijft staan. En het had al wel eerder uit kunnen komen als er onderzoek was gedaan, omdat de norm van 2% voor verkeerd bezorgd of niet ontvangen post ruim is overschreden. @M.M. Bonder, ook al heb je een contract voor drie uur, als je een route loopt waar twee uur voor staat, maar je doet er drie uur over krijg je toch maar twee uur betaald.
 1. Moet omstreden fabriek in Steenwijk nu écht sluiten? 'Ze zitten in een spagaat’
  PREMIUM
  met video
  1

  Moet omstreden fabriek in Steenwijk nu écht sluiten? 'Ze zitten in een spagaat’

  Opluchting en boosheid overheersen bij ondernemers vlakbij probleemfabriek IceBear in Steenwijk. Eindelijk, na ruim een jaar, zegt de gemeente toe dat de fabriek inderdaad de regels overschrijdt. De hoeveelheid stank, geluid en fijnstof zijn inderdaad een probleem, Steenwijkerland gaat handhaven. De fabriek moet dicht, eisen de ondernemers. Maar gaat dat ook gebeuren? ,,Eerst zien, dan geloven.”
  Steenwijk