Sander Crans moet met een klein budget rondkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sander Crans moet met een klein budget rondkomen. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Prijsstijgingen treffen Sander, die van 60 euro per week leeft: ‘Straks wordt het brood weer duurder...’

 Sander Crans leeft van de bonus-aanbiedingen van Albert Heijn. ,,Ik ga nergens heen en kan nooit spontaan een terrasje pakken.” 

8 reacties

 • J Kooijman

  2 maanden geleden
  Nou wij leven van 75 euro in de week inclusief een kind wat in de luiers zit en dan zijn we nog 2 rokers ook 🙈...gewoon overal iets minder van en rekening houden met dan komt het heus allemaal wel weer goed...ja het is zwaar maar ja daar hadden we dan maar eerder moeten denken toch? Ga achteraf een beetje zielig lopen doen...
 • Gert Boks

  2 maanden geleden
  Als alleenstaande kan ik mij prima redden met 50 euro in de week met 1 kat en drie vogels als huisdieren. Maar ja, ik ga niet naar een AH maar naar de Lidl en BONI en eet niet iedere dag een stukje vlees, hoe lekker ik dat ook vind. Bovendien wordt thuiswerken de nieuwe norm en voor exeem heeft huisarts / kruitvat een zalfje. Niet klagen maar aan de bak, waar een wil is een weg. Ben helemaal klaar met dat soort gasten en hun zielige verhalen.
 • Wim Paalderman

  2 maanden geleden
  60 euro per week, aan boodschappen is meer als zat , als je daar niet mee weg kan komen als alleenstaande mankeer je wat
 • Gea. Veurink

  2 maanden geleden
  hebben ze bij jullie niet een kast waar mensen zo als ondernemers brood en andere producten in leggen bv bij een kerk waar mensen met weinig inkomen producten uit kunnen halen zo worden er geen producten weg gegooid heeft iedereen brood en andere etenswaren voor een dag of paar dagen .
 • K van Venen

  2 maanden geleden
  Kom op zeg...eczeem aan de voeten. Er zijn best wel baantjes waar je slippers aan kan en een thuisbaan is prima te doen op blote voeten. Kan ik niet ligt op het kerkhof, wil niet staat ernaast.