Rat tussen de sla bij Grieks restaurant in Nederland gaat viraal: ‘Ik kom hier nooit meer terug’

Je zult maar een broodje gyros willen bestellen en een rat in de slabak van het restaurant tegenkomen. Een filmpje van zo’n voorval werd de afgelopen dagen veelvuldig gedeeld op sociale media. Het blijkt te gaan om een Grieks restaurant in de Mall of the Netherlands in Leidschendam.

6 reacties

 • Marco Wassink

  8 maanden geleden
  @ twee maal Emmy, Dit is ook iets wat in mij opkwam 🤔
 • Jeroen Van der Riet

  8 maanden geleden
  Wie gaat er nu zo filmend naar binnen, dit ruikt naar oplichting. De rat reageert niet eens op die gast, een wilde rat reageert echt wel, door keihard weg te rennen...
 • Emmy Emmy

  8 maanden geleden
  En wat als de concurrent dit filmpje maakte? Waarom in de slabak bij de toonbank? Hoe komt een dat daar? Terwijl dingen die hij echt lekker vind zich ergens anders bevinden. Dit riekt naar oplichting.
 • Marco Wassink

  8 maanden geleden
  Bij de plaatselijke chinees durft hij niet te komen.
 • H Scheerooren

  8 maanden geleden
  Dit zegt nog niets over de hygiëne of kwaliteit van Mr Greek. De rat gaat gewoon op geuren af en kan overal naar binnen lopen.
 1. Buurt is eendenslachterij in Ermelo zó beu dat de baas nu een parkeerprobleem heeft bij z'n restaurant
  PREMIUM
  7

  Buurt is eenden­slach­te­rij in Ermelo zó beu dat de baas nu een parkeerpro­bleem heeft bij z'n restaurant

  Het Ermelose hoofdpijndossier over Tomassen Duck-To blijft niet beperkt tot de eendenslachterij. Zelfs het parkeren bij een restaurant in de buurt ligt door het jarenlange conflict rond het bedrijf onder druk. Met 75.000 euro aan dwangsommen wil de gemeente afdwingen dat Gertjan Tomassen de parkeersituatie bij restaurant LazyTiger verandert. Die is nu in strijd met de regels.
  Ermelo