Afzonderlijk van elkaar schetsen drie kinderen, het vierde kind weigert te praten, en hun moeder een huiveringwekkende gezinssituatie waarin zij dagelijks vernederd, gekleineerd, geschopt en geslagen zouden worden. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Afzonderlijk van elkaar schetsen drie kinderen, het vierde kind weigert te praten, en hun moeder een huiveringwekkende gezinssituatie waarin zij dagelijks vernederd, gekleineerd, geschopt en geslagen zouden worden. Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Richard (51) terroriseerde zijn kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstellingsvermogen’

Het leven van de vier kinderen en de ex-vrouw van de 51-jarige Richard van T. uit Veenendaal moet ‘een hel zijn geweest’, aldus het Openbaar Ministerie. Zelfs als moeder met haar kinderen uit huis vlucht, durft ze niet te vertellen wat er zich al die jaren achter hun voordeur heeft afgespeeld. Jaren later staat de vader terecht voor verkrachting, mishandeling, vrijheidsberoving en ontucht.

2 reacties

  • Vermolen

    7 dagen geleden
    Van al deze gruwel verhalen moet een film worden gemaakt. Dan wil ik nog wel eens zien of ze 15 maanden straf genoeg vinden. Werkelijk wat een slap ( en dat zacht uitgedrukt)rechtssysteem. Hebben ze niet geleerd van Ruinerwold!
  • Auke de Jager

    1 week geleden
    Fluteis.....slappe neprechters