Krijgen we op 2 maart weer dit beeld van volle terrassen te zien? Als het aan verschillende horecaondernemers ligt, wel.
Volledig scherm
PREMIUM
Krijgen we op 2 maart weer dit beeld van volle terrassen te zien? Als het aan verschillende horecaondernemers ligt, wel. © Frans Paalman

Riskeer je als gast een boete als je straks op een ‘illegaal’ terras gaat zitten?

VRAAG BIJ HET NIEUWSVoor veel horecaondernemers is de maat vol. In liefst 65 regio’s zijn zij van plan om op dinsdag 2 maart de terrassen te openen. Of het nu mag of niet. Maar wat als jij een drankje op een terras ‘wil doen’ dat eigenlijk niet open mag? Riskeer je dan een boete?

 1. LIVE | Britse kerken spreken zich uit tegen coronapaspoort, ‘Wereldwijd drie miljoen coronadoden’
  Coronavirus

  LIVE | Britse kerken spreken zich uit tegen coronapas­poort, ‘Wereldwijd drie miljoen coronado­den’

  Vaccinmaker Moderna laat weten dat de leveringen aan de Europese Unie weer als gepland verlopen. Canada en het Verenigd Koninkrijk moeten echter wat langer op de beloofde vaccins wachten. De Stichting Garantiefonds Reisgelden betaalt klanten van het failliete D-Reizen 42 miljoen euro aan coronavouchers uit. De afwikkeling van het bankroet wordt ondertussen vertraagd door een onderzoek naar misbruik van voorkennis door de directeuren van het reisbedrijf. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog.
 1. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen

 2. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'