John Cornelissen bedient oktober 2020 gasten op het terras van zijn eetcafé De Tijd aan De Lind in Oisterwijk.
Volledig scherm
PREMIUM
John Cornelissen bedient oktober 2020 gasten op het terras van zijn eetcafé De Tijd aan De Lind in Oisterwijk. © Pix4Profs / Joris Buijs

Serveerster vraagt klant om QR-code, maar als hij de ‘vaccinatie-vraag’ aan haar stelt...

Kan een serveerster van een horecazaak bezoekers om een QR-code vragen als zij zelf niet gevaccineerd is? Die vraag van een klant van eetcafé De Tijd in Oisterwijk zorgt voor ergernis en discussie. Een duidelijk antwoord is niet zo makkelijk.

65 reacties

 • Helmoet de Zwijger

  1 jaar geleden
  Wat boeit het om een serveerster om de QR code te vragen, je bent toch gevaccineerd? Laten we het mogelijk maken samen te leven, gevaccineerden en niet-gevaccineerden, er is door het kabinetsbeleid al genoeg schade aan de samenleving toegebracht.
 • H Batterman

  1 jaar geleden
  Vaccinatie of niet. QR code ja of nee.1000 oversterfte per week. Nu komt er een onderzoek hoe dat kan. Nou ik weet het wel. Stop gewoon met die vaccinaties. Daar is de ellende mee begonnen.
 • Henk Van de Kraats

  1 jaar geleden
  "Niet eens om principiële redenen, maar omdat ze vragen heeft over vaccins en zwangerschap." Lijkt mij wel een principiële reden. Want een logisch onderbouwde reden is er niet.
 • Evert-Jan van Dijk

  1 jaar geleden
  Pfff. Wat een non-discussie weer. Ik zal nooit deel uitmaken van die nep QR code samenleving.
 • Astrid Hop

  1 jaar geleden
  Ik snap deze vaste man wel. Ik ben ook niet gevaccineerd en vind ook niet dat ik dan schijnheilig mag zijn en een QR code mag vragen. Dus dat doe ik dan ook niet waar ik werk. Iedereen mag naar binnen van mij. ☺️