Een medewerker van een slachtbedrijf aan de Enschotsestraat in Tilburg is overleden nadat hij werd aangevallen door een stier.
Volledig scherm
PREMIUM
Een medewerker van een slachtbedrijf aan de Enschotsestraat in Tilburg is overleden nadat hij werd aangevallen door een stier. © Toby de Kort

Slachtoffer dodelijke aanval door stier bij slachtbedrijf Vion is chauffeur (37) uit Nieuwleusen

updateBij slachtbedrijf Vion in Tilburg is vrijdagochtend een 37-jarige man uit Nieuwleusen omgekomen, nadat hij werd aangevallen door een stier. Het gaat om een chauffeur van transportbedrijf Stens Transport uit Staphorst. Een woordvoerder van het slachtbedrijf aan de Enschotsestraat laat weten dat Vion meeleeft met de familie en nabestaanden van het slachtoffer. „Het is vreselijk.”

10 reacties

 • Yolanda Bagerman

  4 maanden geleden
  In wat voor wereld leven wij dat een mensenleven minder waard is dan van een dier! Er wordt nog net niet “eigen schuld” geschreven in enkele reacties! We raken toch echt flink van het pad af in Nederland. Veel sterkte voor de nabestaanden gewenst!
 • Roeline Willems

  4 maanden geleden
  Er is een man, in de bloei van zijn leven , overleden door een noodlottig ongeval. Dat is verschrikkelijk. Zowel mens als dier zijn even belangrijk. Het is niet aan ons om onderscheid te maken.
 • Jan Kelder

  4 maanden geleden
  Je moet een stier nooit onderschatten, ze kunnen jaren totaal niet moeilijk zijn en dan opeens door een geur, signaal, o.i.d., nu dus de geur en geluiden van DE DOOD door het lint gaan !!! Komt vaker voor dat koeien en stieren wanneer ze bij de slager aankomen de benen nemen en gelijk hebben ze nietwaar !!!!!
 • K van Venen

  4 maanden geleden
  Goh ja hoe kon dit gebeuren.....die koeien voelen heus wel aan dat dit hun laatste dag is.
 • E brinkman

  4 maanden geleden
  Met grote afschuw lees ik 2 van deze reacties. Dierenwelzijn is belangrijk , maar "enige" nuance in een mensenleven of dat van een dier mag er zijn, Respecteer de nabestaanden. Het zal je vriend, broer of zoon zijn, dan praat ( ohnee type je lekker anoniem) wel anders. Met hartelijke groet Edwin Brinkman