Bloemen op de plek van het ongeluk. Inzetje: Jamilla is een van de slachtoffers.
Volledig scherm
Bloemen op de plek van het ongeluk. Inzetje: Jamilla is een van de slachtoffers. © Theo Peeters/eigen foto

Slachtoffer tragisch motorongeval Oeffelt is Jamilla (19), familie hoopt op ‘eervolle uitvaart’

Een van de slachtoffers van het tragische motorongeval in Oeffelt is Jamilla Flohr. De familie van de 19-jarige Cuijkse is een crowdfundingsactie gestart om een eervolle begrafenis te kunnen betalen. Flohr is niet verzekerd voor de uitvaart. Daarom wordt opgeroepen geld te doneren. 

7 reacties

 • Anja de Laat

  6 maanden geleden
  Je kan niet denken en zien wat een ander heeft.en ieder op zijn manier wat wij er van vinden doet er niet toe .
 • Anne Van Ingen

  6 maanden geleden
  Laat ik voor opstellen dat het heel verdrietig is wat er gebeurd is. Maar bij de geboorte van onze kinderen hebben wij voor hun een uitvaartverzekering afgesloten. Steeds meer hoor je dat er mensen zijn zonder verzekering. Hiermee zadel je een ander op voor de kosten van een uitvaart. Een uitvaart hoeft niet duur te zijn, het gaat er om hoe je als nabestaanden een mooie herinnering aan het afscheid weet te geven. Als je de verzekering afsluit als de kinderen jong zijn, zijn de kosten te overzien
 • Johan Beek

  6 maanden geleden
  @ Ans Helemaal mee eens
 • Carla Bakker

  6 maanden geleden
  Heel veel sterkte voor de families! en Ab, dit is juist geweldig dat zoveel mensen meeleven en haar een respectvolle uitvaart gunnen, juist vreemden leven mee.
 • Ab Doorzon

  6 maanden geleden
  Beste Ab (Zomer), ik denk dat het niet geplaatst is dit op enigerlei wijze aan te rekenen. Indien de familie niet beschikt over de middelen voor een waardig afscheid, dan kan men op deze wijze daarin toch voorzien. Het verlies is voor de nabestaanden al treurig genoeg; laten wij daarom niet ook nog (ver)oordelen.