Sterre Koning
Volledig scherm
Sterre Koning © Instagram

Sterre schittert op rode loper en Joris oogst ... mais!

Stentor ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Stentor Showbytes struinen we het web af voor de gekste, mooiste, allerliefste en opvallendste posts van onze eigen regionale sterren. 

Feest voor de Apeldoornse volkszanger Frank van Etten. Zijn ‘Huisje op wielen’ is een regelrechte hit en goed voor goud. Hij deelt zijn succes graag met best friends Wesley Sneijder en Will van der Kaay.

Volgens mama Melisa Schaufeli is dochterlief niets veranderd! De kleine Lily van der Meijde is gewoon cute op haar eigen wijze. 

Het kost wat maar dan heb je ook wat! SLAM-dj Tom van der Weerd heeft een nieuw stekkie in de mooie binnenstad van Kampen gevonden.  

Singapore is onder de indruk van Julian Doppenberg , de dj uit Apeldoorn geniet op zijn beurt weer van een  geweldige tour door Azië. 

Een mijlpaal voor Bibi. De jonge Zwolse vlogster viert met een big cake 5 miljoen views voor Kaboeja. Van harte en... eet smakelijk!

Koffie of thee? That is the question... volgens Zwolse influencer Roos van Dorsten

Wat was ze schattig! De Apeldoornse Joy van Beautynezz deelt een #throwback. 

Wat een plaatje! De Zutphense Sterre Koning schittert op de rode loper tijdens de première van haar film. 

We vergeten soms een beetje dat hij ook nog gewoon boer is... Model én melkveehouderJoris Slagman uit Joppe is hard aan het werk op dit filmpje! 

Wij voelen een hit aankomen! Voormalig radio-dj Edwin Evers uit Hardenberg is bezig met een geheim project. Wij denken dat het iets met kerst te maken heeft, jullie?