Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Supermarkten sjoemelen voor miljoenen met de kassa: FIOD pakt managers op

 De eigenaren van 6 supermarkten worden ervan verdacht fraude te plegen met kassa-systemen. De FIOD, de opsporingsorganisatie van de Belastingdienst, heeft in totaal 9 supermarktbestuurders opgepakt. 

2 reacties

 • Wilfred Vruggink

  9 maanden geleden
  Weer zo'n domme reactie van Goedhart. Juist het bedrijfsleven sjoemelt en fraudeert al tientallen jaren. Ronduit crimineel. Juist de overheid en ambtenaren wordt dit altijd verweten, terwijl het net andersom is. Maar ja, kortzichtig denken en overheid, links en de media overal de schuld van geven, daar is rechts NL goed in.
 • E Goedhart

  9 maanden geleden
  Ach, Hugo en Mark raken ook aan de lopende band geld, bonnetjes of herinneringen kwijt. Goed voorbeeld doet goed volgen toch?
 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.