De gespannen staaldraden over het fietspad in Terneuzen.
Volledig scherm
De gespannen staaldraden over het fietspad in Terneuzen. © Politie Zeeuws-Vlaanderen

Tieners met drank op spannen staaldraden over fietspad in Terneuzen: ‘Enorm gevaarlijk’

Vier tieners hebben afgelopen weekend staaldraden gespannen over een fietspad bij Terneuzen. Ambulancepersoneel ontdekte de draden, die in het donker niet te zien waren voor fietsers. ,,Ze hadden een drankje op en dachten er niet goed over na.’’

8 reacties

 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Ach ja, als de drank is in de "man", is de wijsheid in de kan. "Ze wisten niet wat ze deden" en " zijn even streng toegesproken". Tuurlijk zullen ze zoiets dan ook nooit meer doen. Vast. Ik help het iedereen in hun omgeving hopen want verstand wat je niet hebt zul je ook nooit meer krijgen, zeker niet als het nu al zo blootgesteld wordt aan alcohol.
 • H Pap

  2 maanden geleden
  Jeugd Ze lopen met messen op zak , spannen draden over de weg , leggen een biels op de spoorlijn . Ligt het aan de opvoeding ? Dat denk ik niet . Ze weten heel goed wat ze doen , ze nemen niet voor niks de attributen mee.
 • henk Geertjes

  2 maanden geleden
  Zo iets deden we niet in onze jeugd. Blijkbaar zijn een aantal jeugdigen van nu ontspoord. Ik zie regelmatig dat het fout gaat. Ik zie ook ouders die hun kinderen niet opvoeden of begeleiden. Wij deden ook weleens iets wat niet helemaal door de beugel kon, maar niet zoiets gevaarlijks.
 • E.M. Bol-es

  2 maanden geleden
  Sterke drank.. maakt meer kapot dan je lief is. Tienerbreinen onder invloed. Zo zonde van deze jonge mensen. Zo jammer dat ze daarom niet meer begrijpen wat ze andere voor schade kunnen berokkenen.
 • Hans van Dijk

  2 maanden geleden
  Ze er zelf even langs laten rijden? Puur gestoord vol, en dat al op die leeftijd. Foei!