Timo van der Velden (21) uit Vlijmen met zijn vriendin. Zij kregen het Janssen-vaccin na vele belpogingen.
Volledig scherm
PREMIUM
Timo van der Velden (21) uit Vlijmen met zijn vriendin. Zij kregen het Janssen-vaccin na vele belpogingen. © Facebook

Timo kan na 114 telefoontjes met één prik op vakantie: ‘Door simpel trucje krijg ik nu Janssen’

Blijdschap alsof je een festivalticket hebt bemachtigd. Zo moet het voor sommige bellers gevoeld hebben nadat ze wél succes hadden bij het woensdag geopende nummer voor het Janssen-vaccin. De 21-jarige Timo van der Velden uit Vlijmen kreeg na 114 keer bellen eindelijk iemand te pakken en kon met een slim trucje in het keuzemenu een afspraak maken voor het vaccin waar een stormloop op is.

10 reacties

 • Yvonne Veld

  1 maand geleden
  @Rob: Beetje hypocriet / dubbele moraal als je zegt dat je zelf "de halve wereld hebt gezien" en het nu ineens "die vreselijke vliegreizen" noemt. Een ander wil net als jij het geluk ergens uithalen om er dan jaren later achter te komen hoe onzinnig het eigenlijk was en dat geluk / tevreden zijn uiteindelijk in hele andere dingen zit dan het afwerken van een bucketlist.
 • Rob Brama

  1 maand geleden
  De overgrote meerderheid van de mensen neemt de prik om op vakantie te kunnen. Gezondheid komt op een veel lagere plaats, en ik maar denken dat er geen (in)directe dwang zou zijn, en dat het om gezondheid zou gaan. Ik doe niet mee aan het mondiale, psychologische, vaccinatie experiment. Ik ken ken veel meer mensen die ziek zijn geworden van het vaccin, dan van dat oh-zo gevaarlijke virus. Ik heb de halve wereld gezien, en ik ben al jaren klaar met die vreselijke vliegreizen. Nederland is mooi !
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Jolanda Smit Je mag en kan nooit never met een negatieve resultaat het vliegtuig in dat is ONZIN als men het beweert 😁
 • Maria van Alphen

  1 maand geleden
  De propaganda werkt goed, doen alsof er schaarste is, dat geeft mensen een gevoel dat ze het moeten hebben. Wij zijn nu in Alicante met vakantie, met de auto, geen test of prik nodig. Bovendien kun je ook vliegen met een negatieve test, prik is niet nodig voor vakantie. En waarom neemt een jong gezond persoon een experimentele prik voor vakantie en is daar trots op, dat vind ik toch wel raar.
 • henk hartog

  1 maand geleden
  Gefeliciteerd met je injectie. Lol, wij halen hem niet en nemen hem niet ( 60 +) wij doen niet mee met die WAANZIN.. MAAR ieder heeft een keus, jij mag ja of nee zeggen om mee te doen. Wel een heerlijk idee toch ?